NASLOVI V ZVEZKIH• titikaka
• Od: 31.1.2012
NASLOVI V ZVEZKIH
31.1.2012 15:49
HAAY!
Mene pa zanima, če ma kdo kkšne ideje, za pisat naslove v šolskih zvezkih? ker jst že ene 4 leta uporabljam skos isti slog in mi gre že full na živce.. pa se ne morm nč spomnt.. res bi bla ful vesela za ideje, pa slikovno gradivo. pa tak preprost, pa lep.. k ga loh nardiš, preden učitelj začne narekovat.. prosm res bi kej rabla. hvala! • koxica22
• Od: 30.7.2010
Re: NASLOVI V ZVEZKIH
4.2.2012 17:53
Haa? pač napišeš naslov z nekim pisalom k ga maš pr seb in to je to • titikaka
4.2.2012 18:03
ja, sej sam, a to pr vam v šol nč posebne naslove ipd. ne delate? • koxica22
• Od: 30.7.2010
4.2.2012 18:08
Mislm ja, s sošolko sva se v osnovni šoli, do cca. 6 razreda trudili s temi naslovi, zdej pa pač napišeš neki in je...
• Nastek
• Od: 5.2.2012
5.2.2012 12:31
hja, kaj naj ti rečem?
Jaz pišem tko, da spustim eno vrstico v zvezku in z rdečo ob rob napišem naslov. včasih s pilotom, včasih pa s stabilojeh-ta debelih.odvisno. • titikaka
5.2.2012 12:54
Hvala vama za info, no jst mam do zdej tko da napišem pač čez 2 vrstici normalno, pol pa npr. napišem normalno z oranžno pa grem z rdečim črtkano čez, to je še kr uredu, sam bi pa še kej druzga ker postaja že mal dolgočasn.. @nastek a pol maš vse naslove z rdečo al kako?
• Nastek
• Od: 5.2.2012
5.2.2012 13:21
Ma ja. Lej jst ne kompliciram. Razen pr fiziki mam kake podnaslove rumeno enostavno ni časa, da bi jaz si tko okrencljevala naslove ampak sm že velikrat razmišlala sam zdele ne bom spreminjala, ker mi pol u zvezku grdo zgleda, če je neki časa tko, pol pa spet drugač. ko bom pa šla u SŠ bom pa iznajdla nov način Mogoč tvojga, ker mi je všeč Čawčaw pa velik sreče • mussy
• Od: 3.9.2011
5.2.2012 13:41
hahaha drgač js sm si vedno okrasila z kkšnimi hudimi slikcami oblek al pa hudih tipou |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.