Celjska gimnazija LAVA - iskušnje ?

prucek • Od: 6.6.2016 • Prispevkov: 1
Celjska gimnazija LAVA - iskušnje ? 6.6.2016 13:30
KKej dugaja na tej gimnaziji ?
Kako se pišejo frfoksi so za fiziko, matematiko, biologijo ? fejst zateženi ? Kolk so stari ?
A kej fajn nauči prfoks za fiziko (ki me mal blj zanima), al sam teži ?
Ka pa likovna pa zgodovina pa take - lahk nardiš z levo roko ? nerada rišem.
Ne lub se mi glih učit (tak ko se tud zdaj v OŠ ne, pa imam petke), pa zato ne bi šla na Kajuha, pa pravjo da je Lava dost kul in naravoslovcem bolj prijazna.
A naučijo pa zadost na Lavi za maturo pa faks ?
Dej razpište se prosm mal, da se znam bolje odločt Smile
10x!
lolchi • Od: 25.6.2016 • Prispevkov: 0
Re: Celjska gimnazija LAVA - iskušnje ? 25.6.2016 21:08
Verjetno sem prepozna ampak useen. Js sm končala prvi letnik na tej gimnaziji z prav dobrim uspehom. Učila sm se kr velik še posebej zdej maja nisem mela niti enega prostega dneva kr smo meli res usak dan neki. je pa blo pol fajn ko sm use uredila pa se mela fajn drugi so pa mel še ogromno dela. učit se morš res sproti pa podrobno, od profesorjev je pa odvisno kaj in kok. priporočam ti da poslušaš pri pouku ker povejo marsikej kar si pol sploh ne zapišemo, potem pa to sprašujejo al pa dajo v test. js sm si letos vprašanja zapisovala in tudi kak odgovor ker se večinoma ponavljajo in ti lahko prav pridejo.

Profesorjev je veliko, eni so vredu drugi niso. Za fiziko sta dva, Babič in Pučnik. mene je imel pučnik in je res super. Na začetku so mi vsi govorili samo slabo o njemu in me je blo res strah. najprej je že takoj drugo uro poslau pol razreda ven pa dau neopravičeno ker nismo imeli kalkulatorjev (tak da res vedno desetkrat poglej če ga maš...vsaj na začetku leta) hoče met pač disciplino in mir. snov res lepo razloži in pokaže. prvi test je biu v našem razredu katastrofalen ker je blo več ko 23 negativnih (od 29) ker nismo upoštevali navodil in blablabla. hoče met skice točne pa podatke pa te bedarije pač po njegovem moraš delat in bo. pol je šlo pa vedno bolje en test sem celo 5 pisala pa nisem nek genij za fiziko. zadnji pa je biu res težek sam se niti nisem pripravljala nanj tak da se dobro da je blo vsaj 2. na testu pa lahk dobis 10 tock in res ce delas cist majhne, brezvezne napake lahko dobis kr nerealno, slabo oceno.
Za likovno je ful čudna, pisali bi naj 2 testa..prvega je pozabla da pišemo, drugega pa smo mel usi švingle ker ponavadi ne gleda sam takrat je in smo si z njimi lahko pomagali sam spretni haha. blo je par šusov pa je težila da morjo popravit pa so se ji čez dva tedna zlagal da so popravli na 3 usi pa je verjela. pa velik izletov je (za plačat večinoma od 50-70?) in ti upiše kr 5 če greš. za risanje sm sicer dobla 3 pa 5 kr nism nek talent sam okej sm mela useen 5 na koncu.
Zgodovino sta dva: Karner in Pivec. Mene uči Karner in je res živa legenda. pri pouku sicer res pišemo velik prav spise in po nareku sam useen sprašuje pa prav najboljše ko ti pove začetek odgovora ti pa sam končaš. naučit se morš sam prvo poved usake snovi na pamet pol te pa itak on sprašuje skos. tak skos nam kaže neke slike pa filme in je res fajn. ma pa tut skupino na fb: Karner fan club, kjer lahko prebereš kako izjavo.
če hočeš met nek rezultat na koncu se boš morala učit, če ne pa pač ne. sam potrudi se da bo vsaj 2 in ne bo popravcev. 1 letnik see ne šteje za naprej tak da lahko uživaš. če pa maš štipendijo državno pa maš povprečje 4,0 ali več ti pa za nasledn let povečajo štipendijo tak da usaj neki za kar se je treba potrudit.
za maturo pa faks ti ne morem povedat kr še nisem bla tam, nam pa skos maturo omenjajo pri mat, slo in me je že zdej iskreno strah kak bo.
mal sem se razpisala sam mislim da ne bo panike. če boš mela še kako vprašanje pa vprašaj Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.