Kaj naj naredim .... za fanta gre ???

iijika1137 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 3
Kaj naj naredim .... za fanta gre ??? 3.3.2012 18:28
Oh ta fant mi je všeč že res dolgo. Večkrat opazim v šoli da me gleda to so potrdile tudi moje sošolke. Jas sem 13 in sem osmi razred. On pa je 14 in je 9 razred. Kolko jas vem je mel že 2 puci. Moj problem pa je da še nisem mela fanta. No to je pa zgodba:
Ko je moja frendica šla do njega in ga vprašala če bi se on pogovarjo z mano mu je blo full nerodno pa ni vedo kaj bi reko pol pa je le izusto da je že zaseden Sad Ampak frendica se ni dala in mu je rekla da ona ve da sem mu jas všeč in to je on tudi potrdil Smile No in pol je pa ga še enkrat vprašala če bi se pogovarjal z mano, on pa jefull sramežljivo rekel da tak iz tega pogovora ne bo nič ker jas baje nočem met fanta. To, da nočem met fanta pa mu je povedla ena sošolka, ki sem ji jas ker sem pač bla jezna rekla da ( že dugo nazaj) nočem met fanta .... bla bla bla dolga zgodba pa saj ni važno. No ona je to njemu povedla...Po vrhu pa so mu moji sošolci, ker so ljubosumni šli vse mogoče laži pravit
...................... Aja pa to kolko jas vem je samski samo če je reko , da je zaseden.....
ZDAJ KAJ PA BI JAS VAS PROSLA JE, DA BI MI ODGOVORILI NA PAR VPRAŠANJ:

1. Ali bi mogla mu it povedat da jas hočem met fanta in da je to in še marsi kaj laž?

2.No in če bom mu šla povedat ...Kak morem odreagirat če mi pokaže ne zanimanje ali pa mi reče da mu je vseeno za mene?
Ali naj bom močna in neham govorit in se obrnem stran ( ker bi me zelo bolelo) ali pa nevem kaj torej kak naj odreagiram ???

3.Ko se je frendica pogovarjala z njim o meni je bil celi na trnih pa rdeč je postal v obraz pa zatikalo se mu je ko je govoril ... kaj to pomeni da upanje še ni umrlo in da je še možnost da boma skup??

4.Kako naj vse skup povem tak resno ali pa vse skup obrnem na šalo( kar pa meni zelo dobro gre in tako bi tut tremo prekrila, ki jo imam)

Pliss odgovorite ker nevem kaj naj???
PA HVALA KER STE SI VZELI ČAS!!!

Very Happy
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Kaj naj naredim .... za fanta gre ??? 3.3.2012 19:50
o če si upaš kr pjt ja u akcijo an, pa mu puvej. Al pa če ga kšna tvoja frendica spet kj uguvuri pa mu sprot še puve, da zi hočš fanta hehe.
Pa nevem, če se bo delu kokr, da mu ni mar pač preusmer pugovor na drugo temo.. Bot taka kor si, pa spruščena pa to pa je.
Ja lj kr tko neki zih ni bil zafarban hehe, že more bit kj na tem, sam učitn je sramežliv al kuko, boš mogla mau ti tele kurake delat pa ne se ustrašt Smile Pač tko prjazno mu guvor, mešanca usega. Srečno Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.