ledina/poljane/šuba
• Alissa
• Od: 5.2.2012
ledina/poljane/šuba
8.2.2012 9:54
Žiujo!!
Mene pa pač zanima, kakšni so vaši vtisi on gimnazijah Ldina, Poljane in Šuba...? Js bi res rada pršla na eno izmed teh gimnazij, ampak se ne morm odloočt. A mi loh mal poveste, kaj vi mislte o teh gimnazijah, paa kam bi vi šli na mojm mestu pa tko... HaveFun _________________ Viva la Vida ;P • cupachups
• Od: 23.10.2010
Re: ledina/poljane/šuba
8.2.2012 12:04
ledino ful hvaljo pa poljane tut. sama sm bla na subi pa mi ni bla usec. sicer razred je biu topsit ampak profesorji so snobouski, niso prpravleni glih pomagat in tko (: sej ce mas mal vec dnarja se bos fajn uklopla k ce noss znamke si vec vredn pac tko je na subi. ne da jo zdej neki pluvam sam povem ti moje izkusne. drgac je dobra gimnazija k ti ponud ful znanja, sam notr je mal slabs kkr zgleda uzuni. aja pa ce ti kej pomaga v prvem krogu je blo dost da si meu 147pik pa si prsou not. drgac pa dijaki na subi ne marajo glih ravnatla, zaradi ene par stvari kar jih je naredu. pac to je moje mnenje.
pejd rajs na ledino alpa poljane. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
8.2.2012 13:08
usekakor ne šuba. še najbol se mi zdijo poljane. drgač pa itak vič ftw (A) >.<
• 30stm
• Od: 31.10.2010
8.2.2012 13:27
am evo zdej pa bom jst mal povedala kar se tiče šube...glede na to da sm dijakinja te gimnazije ane....am kar se tiče profesorjev da nočjo pomagat...to sploh ni res lahk jih ustavš praktično kjerkol pa jih uprašaš kar te pač zanima...je razumliu da si kdaj časa ne morjo uzet...sej veš treba u zbornco...itd....am ja okej ravnatla res ne obrajtamo preveč...ampak nima veze.....in to sploh ni res da maš znamke in da zarad tega neki velaš...ja okej kr dost ljudi ma znamke sam to še ne pomen da so zdej oni neki več od mene k jih recmo sploh nimam in ni res da majo foksi bol radi tak folk....lej na čist usaki sql so kao neki high folk, povsod so outsiderji (recmo jst), dobra plat tega je da ni čefurjev in čefurk (v smislu obnašanja pa tazga oblačenja in NE ciljam na narodnost)....lej odvisn je od tebe kako se uklopš v družbo,...jst sm seb našla čist fajn ljudi k sploh ne nosmo znamk oa smo totalni freaki..ja in kaj pol....ej svet je poln takih bedakov...niso sam na šubi...jih bistven več poznam z ledine in poljan k so mi lajf uničl....men se zaenkrat na šubi to še ni nardil pa tut če se...to ni več osnovka kjer bojo sam z enim potegnil...ampak se držijo zase oziroma te ne začnejo tkole **** zaničvt....lej sm na šubi vem kako je...lahk rečem da je top šola...res te vlik nauči...foksi so čist okej sam je pa tut od vs odvisn kako se boste do njih obnašal...jst se do njih čist uredu obnašam in nimam problemou...če boš pa mislu da jih lahk ****š pa valda ne boš nikamor pršu ane....aja kar se tiče notranjosti šole...lej je taka k je..če se mislš na podlagi videza odločat...jah pol pa nimam besed....je pa tko k si na gimnaziji al pa neki srednji šoli je pač tko da je treba pokazat en odnos ane....mal resnosti pa je....tok z moje strani..aja če koga še kej zanima nej upraša drugač so pa informatiuci ta petk tko da se oglaste pa si sami ustvarte mnenje o nečem • xyxo
• Od: 30.9.2011
8.2.2012 13:27
jz se tud odločam med temi tremi • Alissa
10.2.2012 20:51
Ej, jaa ful hwala Drgač Pa me zanima, am na teh treh šolah, kako je s folkom? Mislm najbl me skrbi da je na kšni gimnaziji velik tistih vzvišenih barbik pa afen HaveFun _________________ Viva la Vida ;P • majusika
• Od: 11.1.2012
10.2.2012 21:09
ei a ni kao da suba nima telovadnce? o.O
• Alissa
10.2.2012 21:16
Nimam pojma, vem sam da Poljane majo lepo ampak mejhno telovadnco pa fitnes tut, Ledina ma pa zlo neurejeno pa grdo telovadnco_________________ Viva la Vida ;P Nazadnje urejal/a Alissa 14.5.2012 14:18; skupaj popravljeno 1 krat • xyxo
10.2.2012 21:18
Šuba nima telovadnice, oni hodijo telovadit u tivoli • majusika
10.2.2012 21:18
men je mt dans rekla da nimajo telovadnce pol pa hodjo u tivolija pa na stadijon o.O
• majusika
10.2.2012 21:19
directioninfection pravi:Šuba nima telovadnice, oni hodijo telovadit u tivoli
o bedno xD in pol neki fuuul sola o.O • xyxo
10.2.2012 21:36
majusika pravi:
directioninfection pravi:
Šuba nima telovadnice, oni hodijo telovadit u tivoli
o bedno xD in pol neki fuuul sola o.O sej po eni strani je res bedno, po drugi pa majo res ogromno športov , tud plavanje in use • 30stm
• Od: 31.10.2010
11.2.2012 11:41
okej evo da še tole razčistmo....ja res je šuba nima telovadnce in hodmo v tivoli...tm mamo aerobiko, plavanje, fitnes pa k je toplo smo uzuni, am pa brez zamere sam mislm da je bolš da maš možnost pol usaj it v nek urejen športn prostor kokr pa da je ena mejhna telovadnca v kateri ne morš nč.....no pač športna je na šubi čist kul, aja pa še tole na šubi so res najlepši tipi, usi k jih poznam al pa k sm jih spoznala in so zvedl da sm na šubi so me najprej uprašal če so res hudi tipi gor...ker baje se to okol govori, am aja pa še tole, mal me mot kr dejanks se neki govori o določeni šoli, kr ste tko slšal od frendov al pa neki pa sploh ni res ane, dejte se rajš sami mal pozanimat, greš na informatiuce prašaš folk in tko naprej, pol si pa sam ustvarš mnenje, to govorim na sploh, kr me pač mot da se kr neki govori zto kr ti tko frend reče al pa kej tazga in se zna sam sledit, pa se ne zna razmišlat z lastno glavo, res je da se mnenja skoz razlikujejo in se ne bomo nikol strinjal, sam res ni kul da se kr neki okol govori, am pa to je res čist tko mišlen na splošno in vm bo u lajfu še prou pršlo razmišlanje z lastno glavo....evo mogla sm se zlajat....drgač če kerga še kej zanima zarad šube pa lahk tut upraša • Alissa
11.2.2012 12:26
U hudoo, plavanje je zakon... _________________ Viva la Vida ;P • onlygirl
• Od: 9.3.2011
12.2.2012 0:46
a ni plavanje na useh ?
• niinkoo
• Od: 18.2.2012
18.2.2012 14:54
js sm se odlocala med poljanami, ledino pa bezigradom. in po usej vrjetnosti bom sla na poljane klasicno. kr mi je blo res ful usec. ucitli so ful prjazni, med ucenci je ful una povezanost in res nevem men je blo ful dobr a gre se kera od vs tja ? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.