All star Kurt Cobain v sloveniji!!!

sara1k • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 10
All star Kurt Cobain v sloveniji!!! 3.2.2012 11:45
Hej punce in fantje!

Mogoče je že kje takšna tema, ali pa vsaj podobna, ampak se mi ni dalo iskat, ker sem že čisto na koncu z živci. Zelo zelo zelo zelo zelo zeeelooo bi rada imela all starke z motivom Kurta Cobaina oz karkol kar je povezano z njim. No to je to.

Zdej pa nastane problem... Kje jih lahko kupim??? v Angliji? V Nemčiji? kjee za vraga so te all starke? Na spletu se jih da kupit?

Resnično rabim vašo pomoč, upam, da me ne boste ignorirali...

HEELP! <3

[link]

[/url]
[link]
Re: All star Kurt Cobain v sloveniji!!! 3.2.2012 14:31
PLEASE SOME HELP!

Naročila bi jih tud iz amerike, prek neta, sam kje? Rolling Eyes
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: All star Kurt Cobain v sloveniji!!! 3.2.2012 21:14
ej,mam isti problem..iskal sem tele pa še ene od Guns n roses all starke,sam...očitno misija nemogoče...če bo kdo vedel kaj večSmile
Re: All star Kurt Cobain v sloveniji!!! 3.2.2012 23:15
jao ej.... maš msn?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.