Popolna postava

californiagirl • Od: 8.7.2011 • Prispevkov: 1
Popolna postava 13.7.2011 10:40
Žiujo !

zanima me kakšna je za vas popolna postava ! a vam je ušeč če ma punca joške, a more met ful velko rit - kakšna sploh je uredu rit in a so široki boki uredu al ne tok zlo ! zanima me tut če je raven trebuh zelo pomemben !
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Popolna postava 14.7.2011 17:06
californiagirl pravi:
Žiujo !

zanima me kakšna je za vas popolna postava ! a vam je ušeč če ma punca joške, a more met ful velko rit - kakšna sploh je uredu rit in a so široki boki uredu al ne tok zlo ! zanima me tut če je raven trebuh zelo pomemben !

joški-košarca B
rit-ma tak srednja (če je neka velika mi ni ušeč)
raven trebuh- če ma je fajn če pa nima lih raunega je pa tud fajn (pr men ne igra to velik vloge)
Re: Popolna postava 14.7.2011 21:32
mislm da je za usazga popolna postava tist k zagledaš punco in si rečš: uauuuuuuu!
usga more bit glih prou na pravih mestih Wink sam nikol pa ne vem a mate tipi rajš mal več na riti al mal več na joškah.. al mal več v glavi?
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: Popolna postava 15.7.2011 14:53
soonck pravi:
sam nikol pa ne vem a mate tipi rajš mal več na riti al mal več na joškah.. al mal več v glavi?

to se jaz tudi kar pogosto sprašujem Laughing
verjetno rit pa joške čist odvisno od vsakega..za ono zadnjo pa je večini itak vseeno Very Happy
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: Popolna postava 21.3.2012 22:16
Meni osebno velike stvari niso všeč,ampaaak ...bodimo realni ...današni časi so taki ...da je lažje imeti punco z obilnejso postavo zato je to tudi bolj ''in'' domnevam, nevem Smile meni to ni všeč Smile meni je lepa mala oblikovana ritka, oprsje vazno da ni ploh in da lepo pride v majcki brez podlozenih modrckou , kajti lahko so lepe joske malo vecje ali manjše Smile ...odvisno od oblike ...vendar večje so bolj so povešene to je pa tudi res zato to meni ni všeč,operacija pa seveda ne pride v postev saj ne zame Cool ...aja pa seveda lep obraz Smile to je to Smile ...Samoo dandanes vsaka močnejša zaničuje bolj suho ...Le zakaj .. Wink Ampak kdo se bo obremenjeval Smile ...Vsak naj si bo sam všeč in naj pomete pod svojim pragom in to je to Smile Twisted Evil Very Happy
nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: Popolna postava 22.3.2012 17:56
besedico 'popolna' lahko kar spustiš Wink ker popolne postave ni. vsaka ženska ima svojo, zase značilno postavo v kateri se mora kar se da dobro počutiti Smile
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: Popolna postava 22.3.2012 18:13
Verjetno ne pomaga najbolj ker sem punca ampak vseeno Cool Men so všeč izraziti boki, pa ni nujno da so veliki, samo da so izraziti, ne pa da je punca ko deska. Pa da IMA prsi. Ker najbolj noro je gledat punce, ki si oblačijo ZELO velike izreze, pa so popolnoma ploske. ne rečem v-izrez al pa tolko da niso do vratu zakrite. samo ko pa si oblačijo take izreze da ni več normalno, pa še nič nimajo za pokazat. Ampak to je moje pobožno mnenje Wink vsakemu svoje Smile
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Popolna postava 22.3.2012 18:27
hmmmmm...za trebuh mi je skor usejen,važn je sam da ni prevelik;)
ritka pa mal bolj zaobljena,da jo je fajn pogledat,pa ne prevelika.
Pri joškah oz. oprsju,če se lepše izarzim,mi je pa važno da ni neki podloženo,naj se vidi kar maš,se lažje "sprijaznim" s tem,ko že na začetku vidim velikost,ne pa da sem potem razočaran Wink upam,da nise bil prenesramen s telim,ups.pa fino je,če ni izrezov,če nima kej za pokazat.fino je gledat punc ko ma kej za pokazat pa ma izrez,če pa nima veliko potem pa se rajši stran obrnem.pač takšen sem,ups.
boki pa spet ne preširoki.to je to.
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Popolna postava 24.3.2012 23:23
tisti ki komenirate... kaj pa noge? Smile nimamo ''vsega'' telesa sam pr prsih, trebuhu in riti... Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Popolna postava 24.3.2012 23:37
mal ritke more bit, da bi jo lahko zgrabil Razz za joške bolj ali manj vseeno (ne čist ploh ne prevelike), pač neka normalna postava da je, da nima glih 80kil al pa 30 kil.. trebušček pa tudi, da ma bauh ne, 6pack pa tudi ne.
itak pa če ima punca v glavi pošlihtan že skrbi in tudi ima fajn postavo Wink tale zgoraj recimo na logo za eetaq forum (z laptopom pa slušalkami gor) ima čist fejst postavo Smile

no noge, noge pa najlepše so tudi srednje, ne predebele ne presuhe Smile

aja pa pri nogah mi je všeč če ma mal na x noge Embarassed mi je sexy Razz
Re: Popolna postava 25.3.2012 11:27
Peinchy pravi:
Verjetno ne pomaga najbolj ker sem punca ampak vseeno Cool Men so všeč izraziti boki, pa ni nujno da so veliki, samo da so izraziti, ne pa da je punca ko deska. Pa da IMA prsi. Ker najbolj noro je gledat punce, ki si oblačijo ZELO velike izreze, pa so popolnoma ploske. ne rečem v-izrez al pa tolko da niso do vratu zakrite. samo ko pa si oblačijo take izreze da ni več normalno, pa še nič nimajo za pokazat. Ampak to je moje pobožno mnenje Wink vsakemu svoje Smile

hahaha...a si to sebe opisala drugje si pa katastrofa al kako Smile ker dejansko res sam to poslusamo Smile ...zenska ki nima velikih prsi je isto lahko lepa Smile recimo sjt sm seb lepa Very Happy pa nimam velikih prsi:) mjhna suha lep obrz ...halo Smile Laughing
Re: Popolna postava 25.3.2012 11:29
Peinchy pravi:

_________________________________________-
pa sise in take stvari izrezki ipd ...rabjo moski za 1 night stende Smile ...
da jih dobr pof.... =) .........ne pa ob zvezi dolgotrajni da je to pomembno ... Smile če jezenska lepa enmu ...ne pomen da mu je lepa zrt josk:) ...tko,da joske pa to naprej so bl HUDE zenske ...lepe pa nemors rect za velke joske Very Happy ..........saj js ne gledam tko =) .......lepa je zame lep obrz pa take stvari pa pač d se zna oblečtna svojo postavo ...velke joske alpa ne..dddddddd .pošouka ena Very Happy
Re: Popolna postava 25.3.2012 11:31
slovenc79 pravi:
mal ritke more bit, da bi jo lahko zgrabil Razz za joške bolj ali manj vseeno (ne čist ploh ne prevelike), pač neka normalna postava da je, da nima glih 80kil al pa 30 kil.. trebušček pa tudi, da ma bauh ne, 6pack pa tudi ne.
itak pa če ima punca v glavi pošlihtan že skrbi in tudi ima fajn postavo Wink tale zgoraj recimo na logo za eetaq forum (z laptopom pa slušalkami gor) ima čist fejst postavo Smile

no noge, noge pa najlepše so tudi srednje, ne predebele ne presuhe Smile

aja pa pri nogah mi je všeč če ma mal na x noge Embarassed mi je sexy Razz

kaksni razlicni okusi ej Smile ..........haha ... tole je cis povprecna punca Very Happy ......na sliki gor Very Happy ... recimo nicole iz pussycat dolls saj ta je men ful lusna za svoja leta Very Happy ...suha , lepa dobr oblikovana mjhna rit, lep obrz ... Smile ne pa k budalije pišete kle gor no Smile
Re: Popolna postava 25.3.2012 11:32
ful preveč opisujete take zenske ...k ste njim podobne...al pa bi jim loh ble...noben pa ne opisuje zensk ki jih nikol nebo mogu met al pa nikol mogu bit njim podobn. bodmo realni Smile
Re: Popolna postava 25.3.2012 16:57
zame je to popolna punca, kake budalije da pišem?

VELIK raje imam tako punco kot pa eno ki je za vse moške popolna. raje to zgoraj na sliki kot pa neko manekenko. mi je pa obraz najbolj pomemben pri punci, če pustimo postavo. postava mi ni tok pomembna, samo more bit pač normalna..

lepih punc je itak ogromno, zato raje gledam na notranjo lepoto, se pravi, da je poštena, prijazna, resna. takih je pa zelo malo, če sploh je še kakšna..

ženske pa ne morte komentirat.. kakor tipi ne bi mogli za tipe komentirat.. razen če vas tud punce zanimajo Wink
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: Popolna postava 25.3.2012 17:35
Zakaj bi katera opisala žensko ki ji je podobna? Sej menda ne iščeš svoje kopije ( razen če imaš narcisna nagnenja ) pa tudi dvomim da bi katera opisala žensko ki bi ji rada bila podobna. vsaka bi rada da jo ima nekdo rad takšno kakršna je, ne glede na postavo ali stil. Če so na primer punci všeč tattoo-ji še ni nujno da se bo šla tetovirat. Pač poiskala bo nekoga ki jih ima. Ljudje smo si različni, všeč so nam različne stvari vsi pa ne glede na spolno usmerjenost/preference iščemo nekoga ki nas bo imel rad.
Re: Popolna postava 25.3.2012 19:26
odvisn kaj je zate lepa , hehe Very Happy Laughing nima veze usak ma svoj okus
Re: Popolna postava 25.3.2012 20:40
Aja, js mam sam tak eno vprašanje za tipe: a vas moti, če je punca bolj majhna, tak neki čez 150cm?
lp Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Popolna postava 25.3.2012 23:53
me ne bi motil ne Smile

itak pa, saj lahko še zrasteš? kok si stara?
lusy • Od: 9.2.2012 • Prispevkov: 25
Re: Popolna postava 26.3.2012 16:03
Stara sem 16... Pa sem že nekako obupala nad možnostjo, da bi še kej zrasla... Že dve leti sem na isti velikosti (154,5cm - se mi zdi), tak da.... Pa hvala za tolažbo, ne. Wink To mi tak al tak večina ljudi pravi, sam sem vseen že mal obupala nad tem... Razz
lp
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Popolna postava 26.3.2012 21:34
čimbl hourglass shape.. to je nekak najbolš [link]
Re: Popolna postava 20.4.2012 19:43
mene pa zanima če vam je fantom fejst važn če ma punca čist raven trebuh al ne? Al vidte sam joške pa rit? Kr jst se sicer najbol sekiram zarad trebuha, čeprav pravijo da mam čist vredu.. :/
uber • Od: 22.4.2012 • Prispevkov: 4
Re: Popolna postava 22.4.2012 12:32
Jst res ne gledam na ''joške'', ok pogledam kdaj rit pa noge, ampak to niti ni tok važno.. Na koncu koncev kaj ti pa bo neka huda rit in joški, če se nimaš kej ment z njo in te je vsakič znova sram, ko kakšno mimo useka pred prijatelji? Preveč se ljudje obremenjujejo glede te postave..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.