Piercing1 | 2 | >>
• anjja
• Od: 11.1.2009
Piercing
18.7.2009 21:15
Hej (:
MEne pa zanima glede PIERCINGA POD JEZIKOM.. ful mi je to lepo, pa zdaj v kratkem si ga mislim it delat ;D lih pred šolo ;D pa me zanima.. glede da je to mrtev predel ( vem da ne boli ) me pa zanima; > če ma katera/kateri? > če te moti nasploh & pri jedi >ko se ven vtrga ( če se) če boli kaj? > pa piersing nakit pač.. more bit ravna palčka, al malo zvita ;D && ŠE.. ČE MA KATERA PIERSING TUDI DRUGJE ;D > jas mam na bokih , v kratkem pa pod jezik ;D ( da starša ne vidita Ayde:* • dugi
• Od: 15.7.2009
Re: Piercing
19.7.2009 12:38
anjja pravi:Hej (:
MEne pa zanima glede PIERCINGA POD JEZIKOM.. ful mi je to lepo, pa zdaj v kratkem si ga mislim it delat ;D lih pred šolo ;D pa me zanima.. glede da je to mrtev predel ( vem da ne boli ) me pa zanima; > če ma katera/kateri? > če te moti nasploh & pri jedi >ko se ven vtrga ( če se) če boli kaj? > pa piersing nakit pač.. more bit ravna palčka, al malo zvita ;D && ŠE.. ČE MA KATERA PIERSING TUDI DRUGJE ;D > jas mam na bokih , v kratkem pa pod jezik ;D ( da starša ne vidita Ayde:* vem samo da je enim fantom to dost bol sexy pa baje da daje bolše užitke (nekaterim) drugega ti pa ne vem povedat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.7.2009 13:11
Heej.
Jas mam pod jezikom ja.. Mam pa še v nosu pa dva na popku (spodi & zgoraj).. pa v desni uhi mam 4(enga gori, tri doli), pa v levi 3(vse spodi) .. Meni so pirsingi ful sexy.. če ti je lepo pač pod jezikom, si ga daj, ker tak nič nea morš zgrešit • smoki
• Od: 17.10.2008
19.7.2009 16:50
ja js sm ga meła p aga nimam weč k se mi je neki zagnojił in sm ga dała wn drgač pa ne nč nebołi ..
aja pa aje na bokih fuł bołeł k si rekla d maš pirsing.? • maLLLa
• Od: 12.7.2009
19.7.2009 17:06
jsT si ga grem daT po počTncam v popek. zdeej med počiTncami si ga nočem daT ker se pooL nebi mogLa kopaT 1 mesec.
• anjja
21.7.2009 21:49
smoki pravi:ja js sm ga meła p aga nimam weč k se mi je neki zagnojił in sm ga dała wn drgač pa ne nč nebołi ..
aja pa aje na bokih fuł bołeł k si rekla d maš pirsing.? ja na bokih.jas sn kar homemade nardila I • anjja
21.7.2009 21:51
PorceLan pravi:Heej.
Jas mam pod jezikom ja.. Mam pa še v nosu pa dva na popku (spodi & zgoraj).. pa v desni uhi mam 4(enga gori, tri doli), pa v levi 3(vse spodi) .. Meni so pirsingi ful sexy.. če ti je lepo pač pod jezikom, si ga daj, ker tak nič nea morš zgrešit aham... hvala, ot mi je res veliko pomagalo • somegirl
• Od: 20.3.2009
22.7.2009 0:48
no pa da še js povem..torej, imam piercing pod ustnco in mi je že doug cajta blo to ušeč in sm si ga šla narest ampak men je premal sam en in mam zdej u planu še enga u nos al pa u jezik pa seveda tatuuuuje..mam u kratkem enga planeranga za na tilnik,nasledn pa bo na hrbtu in potem spet nasledn nekje na roki..odvisn kko me bo prjel in bom vidla ker bo tapru..
• DemonInYourHead
• Od: 22.7.2009
(:
22.7.2009 11:22
aam...lej glede web t. pirsa:
-mrtev predel zato ne boli. -na začetku je full smešen filing ker nisi navajena -pri jedi ne moti -poglej si če maš zadosti kože ker če maš je full malo ti nebo nardila pirsa -palčka je pa upognjena. jas mam snakebite pa hip pirs. drugače pa v kratkem pride še pod popek,angelbite pa mogoče bridge. totaly obsessed witg piercings:D • DemonInYourHead
• Od: 22.7.2009
22.7.2009 11:24
anjja pravi:
smoki pravi:
ja js sm ga meła p aga nimam weč k se mi je neki zagnojił in sm ga dała wn drgač pa ne nč nebołi ..
aja pa aje na bokih fuł bołeł k si rekla d maš pirsing.? ja na bokih.jas sn kar homemade nardila I meni so nardili v studiu. nič me ni bolelo.(: sam je pa se mi full dolg cajta celilo. -.- • anjja
6.10.2009 23:17
smoki pravi:ja js sm ga meła p aga nimam weč k se mi je neki zagnojił in sm ga dała wn drgač pa ne nč nebołi ..
aja pa aje na bokih fuł bołeł k si rekla d maš pirsing.? niti ne ke preveč za skeli in potem v naslednjem trenutku ne čutiš več bolečine • anjja
6.10.2009 23:19
ZANIMA PA ME ŠE KAKO SI PIERCING POD JEZIKOM ZAŠRAUFAT ;D NAMREČ JAS SI GA VELIKOKRAT NE MOREM.
VČASIH MI PO DOLGEM ČASU USPE. kakršenkoli namig? • scar tissue
• Od: 9.10.2008
7.10.2009 17:14
a se ne ta pirs pod jezikom ful hitro zatrga?
anjja povej če si boš šla nardit kko je zgledalo če je bolelo in kakšen pirs maaš ;D • anjja
7.10.2009 18:19
PerFecT pravi:a se ne ta pirs pod jezikom ful hitro zatrga?
anjja povej če si boš šla nardit kko je zgledalo če je bolelo in kakšen pirs maaš ;D mja ta pirs mam zdei že skor 2 meseca? pa je čist ql.. dobro nardila sem si ga homemade mela sem pa prau iglo za pirse delat in one škarje (: samo sem prvo piknla pa me je ful začelo skelet pa kri je malo začela tečt in vse. pol pa sem pustla naj se zaceli pa si niti nisem devala pirsa noter. potem pa sem si drugič prepiknla malo višje. in sem zadela v popolnoma mrtev del ( sploh nisem čutla da sem si prebodla pa tudi kaplice krvi ni blo ) belkasto okrog pirsa pod jezikom paa ni nič hudega ( se ne gnoji ). to je samo proces ko se rana začne celit kupla pa sem si upognjeno palčko nekje centimeter kupla sem jo v limiju za 5.90 € in so mi ful všeč. sicer pa je blo ful težko zašraufat spet -.- to še morm pogruntat ;D slikco pa lahko prilepim ko bom slikala ;D do zdaj še mi ni uspelo tu pa mam slikco piercinga ki je najboljši za pod jezik ;D [link] + bunkice se namontirajo gor ;D v glavnem takšna palčka • tamalatjasika
• Od: 6.4.2009
7.10.2009 18:37
js mam tut pirse..lani sm si dal v popek letos pa sm si dala še v noS...• asdf123
• Od: 14.7.2009
7.10.2009 18:48
jaz si grem prihodnji mesec delat v popek =)
zanima pa me,či mogoče katera ve kje bi se dalo kupit te pirse? [link] • anjja
7.10.2009 22:44
sandriii pravi:jaz si grem prihodnji mesec delat v popek =)
zanima pa me,či mogoče katera ve kje bi se dalo kupit te pirse? [link] prek bolhe naroci, six,limi • asdf123
8.10.2009 17:41
anjja pravi:
sandriii pravi:
zanima pa me,či mogoče katera ve kje bi se dalo kupit te pirse? [link] prek bolhe naroci, six,limi kako se pa da to naročiti či smem vprašati? hvala za odgovor =) • anjja
8.10.2009 21:08
sandriii pravi:
anjja pravi:
sandriii pravi:
zanima pa me,či mogoče katera ve kje bi se dalo kupit te pirse? [link] prek bolhe naroci, six,limi kako se pa da to naročiti či smem vprašati? hvala za odgovor =) pač napišeš jim mail..jas se sspomnim da sem shutter shades naročla preko bolhe ;D in sem mail napisala pa naslou pa vse podatke pa keri izdelek hočem met ;D pa so pol poslali • asdf123
8.10.2009 21:29
anjja pravi:
sandriii pravi:
anjja pravi:
sandriii pravi:
zanima pa me,či mogoče katera ve kje bi se dalo kupit te pirse? [link] prek bolhe naroci, six,limi kako se pa da to naročiti či smem vprašati? hvala za odgovor =) pač napišeš jim mail..jas se sspomnim da sem shutter shades naročla preko bolhe ;D in sem mail napisala pa naslou pa vse podatke pa keri izdelek hočem met ;D pa so pol poslali aha =) hvala ti • alciika
• Od: 18.10.2010
piercing
7.7.2011 12:39
Tut js sem si ga naredla učeri sam mene je mal bolelo pmak pol sem si ga naredla in zdej je vse kul,čeprav mal zasveti vn če govorim določene stvri. je vse kul,naredla sem si ga pred 3 dnevi, zde mam mal belo drgač je pa kul. kri ni neki tekla..
Men je uglavnem ful ušeč • spacesheep
• Od: 27.3.2009
7.7.2011 17:27
js ga mam in sm čis zalublena v njega. ;$
sam js ga nemorm nikakor vn dobit xD pač sm šla u studio delat,in nevem,al mi ga je preveč zašraufala al mi ga je pa preveč nazaj nrdila k niti palčke nemorm med zobe dobit -.-' kkšn nasvet?;/ _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.