NASVET ? ? ?

Kathiie • Od: 25.11.2009 • Prispevkov: 6
NASVET ? ? ? 7.2.2012 20:48
hoj Smile evo bom povedala svojo zgodbo, prosim pomagite mi z nasveti Smile
no gre se od ljubezni, valda Smile
uglavnem, z enmu tipam sva se spoznala 4 mesce nazaj,k smo šlo skupi s šolo na potovanje.. spoznala sva se že na busu in že takrat mi je ratu mal ušeč.. in pol smo se poslovil in pač sli vsak v svoj hotel, naslednji večer smo šli v mesto in tam smo s kolegicami srečale njega in fante ki so bili z njim (isto so bli kao s šolo tam, sam bl svobodno so imel vse).. in smo šli na pjačko, ml sva se gledala, navadn Very Happy tut cifro mi je dau.. zvečer sva si še mal tipkala Smile nasledn popoudne smo isto šli na pjačko Smile pol smo šli nazaj v naš hotel, pol smo se pa vrnil nazaj u mesto da bomo šli v diskoteko Smile in smo pač povabile še tiste fante Smile ceu večer sva plesala, kar naenkrat sva bla že objeta in naju je brigou svet okrog naju Smile in sem se pač zaljubila, nemorš pomagat.. naslednji dan smo šli z našim razredom na nek grad, fantje niso šli z nami, smo se pa zmenili da pridemo popoudne do njih in ostanemo do večera.. in smo šle, vse smo komaj čakale Smile in midva sva spet bluzila.. prav tako naslednji dan, ko smo fante povabile do nas.Smile prišel je dan odhoda in midva sva sedela skupaj na busu, pokrita z odejo in se objemala, poljubljala..nazaj v sloveniji sem se od njega poslovila, poljubila sva se in si obljubila da se vidiva naslednji dan v šoli.. a iz te ljubzni ni bilo nič.. naslednji dan zvečer sem mu poslala sms, spraševala sem ga kaj zdaj sploh midva imava, da razčistiva.. upala sem da bova par, saj so vsi govorili da jim deluje resen z mano.. a so se motili, dobila sem drugačen odgovor.. napisal je da pač samo bluziva in da iz tega ne bo nič, da ni pripravljen na zvezo, itd itd.. zdaj se v šoli vidiva skoraj vsak dan in ko se mi nasmehne, me pozdravi in pomežikne zgubim tla pod nogami..
v enem tednu sem se nanj na žalost tako navezala, da ga nemorem pozabiti Sad
tle pa zdj nastopte vi z nasveti kaj nj nardim, naj ga pozabm ali pač spet stopm z njim v kontakt Smile FANTJE tut vi komentirejte, naj bo še z vaše strani Smile
HVALA, srčki ste :*
Denis10 • Od: 24.7.2011 • Prispevkov: 25 • Kraj: Ljubljana
Re: NASVET ? ? ? 7.2.2012 21:35
Ah ja ta najstniška ljubezen.Hmm moj nasvet je ta : pusti času čas.Brezveze silt v njega pa mu pisat sms pa nwm kaj še use . Če mu je res kj do tebe ti bo že napisu sms. Ne rabš za njem letat da se bo on pred kolegi hvalu " lej uno k je nora za mano"
Upam da se bo dobr končal Wink
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
:) 7.2.2012 21:58
Hej! Smile

Pokazala si mu, da ti je všeč sedaj pa pusti času čas! Ve, da ti je všeč in, če bo kaj hotel imeti sem sigurna, da te bo vprašal! Ne sili v njega, pusti stvari kot so, če pa vama je usojeno pa še nekaj bo, v vsakem primeru: vse bo okej!

fsm<3!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.