NASVET ? ? ?• Kathiie
• Od: 25.11.2009
NASVET ? ? ?
7.2.2012 20:48
hoj no gre se od ljubezni, valda uglavnem, z enmu tipam sva se spoznala 4 mesce nazaj,k smo šlo skupi s šolo na potovanje.. spoznala sva se že na busu in že takrat mi je ratu mal ušeč.. in pol smo se poslovil in pač sli vsak v svoj hotel, naslednji večer smo šli v mesto in tam smo s kolegicami srečale njega in fante ki so bili z njim (isto so bli kao s šolo tam, sam bl svobodno so imel vse).. in smo šli na pjačko, ml sva se gledala, navadn v enem tednu sem se nanj na žalost tako navezala, da ga nemorem pozabiti tle pa zdj nastopte vi z nasveti kaj nj nardim, naj ga pozabm ali pač spet stopm z njim v kontakt HVALA, srčki ste :* • Denis10
• Od: 24.7.2011
• Kraj: Ljubljana
Re: NASVET ? ? ?
7.2.2012 21:35
Ah ja ta najstniška ljubezen.Hmm moj nasvet je ta : pusti času čas.Brezveze silt v njega pa mu pisat sms pa nwm kaj še use . Če mu je res kj do tebe ti bo že napisu sms. Ne rabš za njem letat da se bo on pred kolegi hvalu " lej uno k je nora za mano"
Upam da se bo dobr končal • meandhe
• Od: 5.2.2012
:)
7.2.2012 21:58
Hej! Pokazala si mu, da ti je všeč sedaj pa pusti času čas! Ve, da ti je všeč in, če bo kaj hotel imeti sem sigurna, da te bo vprašal! Ne sili v njega, pusti stvari kot so, če pa vama je usojeno pa še nekaj bo, v vsakem primeru: vse bo okej! fsm<3! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.