Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit?

PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 22.1.2009 17:07
Heiii !

No jst mam pač en problem in res nwm kaj bi ...Uglavnm sta mi ušeč predvsm dva tipčka iz šole ..in se ne morm odločt za enga od niju.Onadva sta BF .
Prvi : ja prvi je ress cute <3 in midva sva bla pred enimi tremi mesci full zalublena in use sam nisva hodila ne nč..ker še predn je use postalu bul resnu sva se skregala zarad njegouga lubosumja in zrd njega sm že full prejokala in use.In zdej nevem če je on še vame prou taku pa nvm če sm jst še vanga.Sm učasih k ga vidm s kero drugo mi je full hudo . Crying or Very sad

Drugi: je njegou best frend pa naj bi biu kaoo vame sam jst nism prepričana u to . On je tut tak cukr in res zakon . Dobr se štekava in use .Pa full mi je ušeč.
Res si bul želim bit s prvim sam nwm kaj on čut do mene .. Crying or Very sad

Prooosm pomagejte mi !! ker res nwm kaj bi .. RVM
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 22.1.2009 20:47
no sej tuki si si že sama odgovorila..
čš prvega....
okej mal bom direktna sam prosm ne bit užaljena...
sam men se zdi, da bi bla rada ti sz njegovim frendm sam zrd
tga da ga nrdiš ljubosumnega (prvega tipa)...
tku, da dobr premisli...
če sta ti oba frenda..jih rajš mej kot frende...
ztu kr sej veš fantje grejo prjatli pa ostanejo...
tku da vso srečo
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
oj 22.1.2009 22:54
nakratko iz izkušenj.tip ki ma v sebi slabo lastnost močnega ljubosumja to nikoli ne izgubi.če te ljubosumje moti,ga pusti na miru.ne bo nehal s tem.z več ljudmi sem se pogovarjo da to drži.to pa kak češ.po mojem poš zavedno v bajto mogla bit zaprta al pa šla ven samo z njim da te pod roko vodi.če misliš da bluzim pa to pač nakratko pozabi Wink
Re: Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 28.1.2012 21:28
IZŠTEVANKA!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz Razz Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Exclamation Exclamation
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 29.1.2012 15:37
If you love two person at the same time, choose the second one. If you would really loved the first one, you wouldn't have fallen in love with the second one. ?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 29.1.2012 22:01
odloči se za tistega ki ti je bolj všeč. to ni nakupovanje.. če mi kaka punca reče da se je odločala med dvema in se pol zame odločila, jo na gobec vsekam.. preračunljivka ena..
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 29.1.2012 23:14
slovenc79 pravi:
odloči se za tistega ki ti je bolj všeč. to ni nakupovanje.. če mi kaka punca reče da se je odločala med dvema in se pol zame odločila, jo na gobec vsekam.. preračunljivka ena..

Hm..zanimivo..jst ne bi zbrala nobenga, ker sta oba dobra frenda in bi cenla to prijateljstvo in ostala pri tem.. punce se odločamo med dvema ali več tipi in se odločimo za enga, fantje pa opazijo 3 dekleta in hodijo z vsemi tremi.. Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Všeč sta mi 2 fanta. Kako se odločit? 30.1.2012 0:01
misliš, NEKATERI fantje? ker jaz sem fant in nisem tak. prevara je grda stvar. ampak odločanje koga boš ljubil ni nič manj, pa vidim da se sploh ne zavedate tega..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.