igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee!

theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 8.2.2012 21:09
Hellou!

No pač povedala vam bom svojo težavico... oziroma zame kar veliko težavo. No jaz si (že od kar vem da v filmih igrajo igralci) želim postati kaj pa drugega kot igralka. To je čisto uneresničljiv poklic, vem ja, ampak vseeno to si tako želim, da bom na tem vztrajala.

Ampak kam na srednjo šolo? Razmišljala sem za medijsko, ker na umetniško gimnazijo (dramsko-gledališka smer) vem, da ne bom sprejeta... Ljubljana seveda!

No in še en problem! Tukaj so pa še moji starši... Prav norca se delajo iz tega, kar si jaz želim, in dvomijo vame, zarad česar se počutim prav bedno.

Igralstvo zame ni nekaj, kar si želijo vse najstnice --> hudi tipi, denar, slava,... ampak nekaj, sploh nevem kako nej to povem, nekaj kar bi počela vsako sekundo svojega življenja do konca.

Tako, da prosim pomagajte mii! Razz
Ladybird • Od: 7.7.2011 • Prispevkov: 14
Re: igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 9.2.2012 13:21
Umetniška gimnazija (dramsko gledališka smer) je pol zlo primerna zate Smile Jst bom tut mogoče šla tja. Zakaj nebi bla sprejeta? Sej ni nobenih preizkusov nadarjenosti pa nerabš velik točk, prav dober uspeh je dost. Mene pa moji starši podpirajo pri tem. Povej jim, da na tej šoli dobiš vso splošno izobrazbo, poleg tega pa se še poglobiš v stvari uzvezi z dramo in gledališčem. Pa to je tako ali tako tvoja odločitev ne od staršev, je pa lepo, če te podpirajo Smile Če si to želiš počet vsako minuto svojega življenja, ti toplo priporočam da ustrajaš pri tem Very Happy Veliko sreče
Re: igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 9.2.2012 15:13
Hvala za tole pomoč.
Kar se tiče te gimnazije (dramsko-gledališka), bi bila zelo zelo zelo zelo vesela, če bi bila sprejeta, ampak to je gimnazija, in imam sicer vsa leta pd uspeh, ampak recimo matematiko v 7 razredu imam pa 2 zaključeno, zato imam premalo točk, zihr... Sad Crying or Very sad
MitziMo • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 27
Re: igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 9.2.2012 15:39
jzt bi vseen se poskusla vpsiat, zgubit nimaš kej, sam mej za rezervo še eno šolo. tko da dej to gimanzijo na prvo mesto in pol še eno šolo na drugo, kjer veš da boš 100% sprejeta če ne boš na prvi Very Happy drgač pa igralstvo je ful fajn, sej dej tut odvisna kakšna igralka hočeš bit, al filmska, gledališka al karkol že Wink
tko da lej, pošl vpisnco tja, možnost je, da boš sprejeta Wink jzt sm mela kemijo v 9. razredu zaključeno 2, pa sm prišla na splošno gimnazijo, tk da vem, da boš ti tut na umetniško Wink
sam en nasvet še mam za vnaprej, pol k boš šla študirat pa to Wink jzt bi se na tvojem mestu v srednji šoli fulfulful trudla in mela čimboljše ocene, in bi šla pol v tujino študirat igro, ker kolkr vidiš, je slovenska igralska scena čizt na dnu, res je ful mal kvalitetnih igralcev in men je vbistvu tu v sloveniji vse bedn, tko da če hočeš met kej več od tega pejt kam v tujino, npr. amerika, kjer ti lahk res uspe v tej smeri Wink
Re: igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 9.2.2012 16:04
Hwala... Jaz vem, da če pridem na to gimnazijo, da se bom maximalno trudila, in šla študirat nevem, v Londom al pa nekam kjer je res dobro. Ko bi mi le ratal pridit na to gimnazijo!
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 9.2.2012 19:08
Šola : AGRFT
Lahko pa si pogledaš tudi na spletni strani avdicije, kjer velikokrat iščejo igralke : [link] Tu sem že poskušala, pa nisem imela kaj preveč sreče. Držim pesti da jo boš ti imela, če boš poskusila.
Obstaja pa tudi v Ljubljani dramska šola Barice Blenkuš : [link] Sem bi se tudi sama vpisala, ampak je šolnina predraga (995 ? na leto).

Če pa še ti najdeš kje kakšno avdicijo za film ali karkoli, prosim napiši, ker tudi mene igralstvo zelo zanima. Smile Have fun
Re: igralstvo... ja itaaaq da neeeeeeee! 9.2.2012 21:22
anybody help?

kua nej z starši? oni misljo d je ljubljana zanič, pouno drog, kriminala in nevem kaj še vse, kot da drugje pa ni!...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.