govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb''

annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' 31.1.2012 16:12
mam enga sušolca kukr mi ceu cajt teži. guvuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' mi mesiče pušila 2 ure na dan me ubjema pa kr neki. na začetku mi je to šlo fuuuuuul na živce zej mi pa pustaja že ušeč. pa tud on mi je zmeri bol ušeč.pa se nočm vanga zalubt če ne bi naja usi **** kr je on mau prtegnen drgač čist uredu fnt sam je pa zlo butast še pusebi če je zravn prjatlou
poj mi je pa en zlo ušeč sam ga nč ne vidm pa ga že puzablam mau.sm zlo žalostna k ga mugoč nam več vidla k sva se takrt tko fuuul neki gledala zej se pa ne vidva. sam na fejsu k ga pa ni velikrat gor.
tkoda heelp meee kva nej zej nrdim. a nej gunga ta drucga kr puzabm al kuko???? k je pa tak cukrčk
al pa nej ta prvega pustim prmir
pliiis heeelp me!!!!!!!!
Re: govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' 31.1.2012 16:15
ma obadva pust pr mer, ta lubezn prek fbja ni nč.. pust tistga norca pr mer pa bo vse ok. boš že enkrat srečala enga ta pravga.
6257 • Od: 13.2.2012 • Prispevkov: 9
Re: govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' 17.2.2012 17:03
pejdt s taprvim! ti se tega še ne zavedaš, ampak dejstvo je da se staraš in če ga spustiš, obstaja možnost da ostaneš sama in stara devica! :O
blaz1 • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 1
Re: govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' 17.2.2012 20:21
6257 pravi:
pejdt s taprvim! ti se tega še ne zavedaš, ampak dejstvo je da se staraš in če ga spustiš, obstaja možnost da ostaneš sama in stara devica! :O

+1
novakbarbi • Od: 21.2.2012 • Prispevkov: 12
Re: govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' 22.2.2012 22:54
če ti postaja všeč pa probikej znjim. kaj se sekiraš kaj bojo drugi govorili, srečo ti malokdo prvošči Wink pač provaš, če boš vidla, da je tok butat da ga na koncu neboš mogla prenašat pa zaključiš use skup Smile ena izkušnja več ti itak nebo škodla Razz
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: govuri mi ''hy girlfriend'' pa ''hy bejb'' 22.2.2012 23:14
Zberi prvega ter tvegaj in probaj. Tvoj lajf je in tvoje odločitve, ko **** ostali folk itak jih je 99% sama foušija itd.

Sporoči odločitev,fsm;*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.