Kaj kupt prjatlci za b-day?? Heeeeeeelp!

larci112 • Od: 27.7.2011 • Prispevkov: 6
Kaj kupt prjatlci za b-day?? Heeeeeeelp! 27.7.2011 19:59
No vprašanje je v naslovu... Aja pa stara bo 14....Kaj kupt? Very Happy Hvala za idejee:)
tjasalala • Od: 15.1.2011 • Prispevkov: 92
Re: Kaj kupt prjatlci za b-day?? Heeeeeeelp! 27.7.2011 20:16
hmmm, bon u kaki trgovini, parfum, likanik za lase oz.kodralnik, podalške, lak za nohte, knjigo(pač uno za punce), sestavlanko ( teta mi je lani kupla eno sestaulnko ko sm bla js gor nek se da naročit sam nwm ki), torbico, poušter, vlko plišiko (od njene najljubše živali), copate, ruta, okraski za sobe, katus (oz kake rožice), kamerco, slušalke..... Very Happy evo neki idej lepo praznujte
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: Kaj kupt prjatlci za b-day?? Heeeeeeelp! 27.7.2011 22:28
takšna vprašanja pa me res malo razjezijo ! Very Happy
lej mi ti tukaj kaj dosti itaq ne moremo pomagati, ker sama najboljše poznaš svojo frendico in veš kaj ma rada, kaj rada dela ..
nevem če ma rada ličila pa to ji kupi kaki lak za nohte ali pa kaki parfum za katerega veš da ji diši .. če pa nista neki ful dobri frendici ( če sama ne veš kaj ma rada / kaj si želi...) pol pa res ne moreš zgrešit s kakim medojem & čokoladico..res Very Happy
kaj drugega ti ne morem rečt Very Happy
gubelin • Od: 27.1.2012 • Prispevkov: 25
wtf? 27.1.2012 19:15
pa kup ji drek na palci pa je to to pa še arome bo mela na seb.

dej no kvaj to sprašijš čej tvoja prjatlca mi je spljoh ne poznamo no dej bed ti je.
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Kaj kupt prjatlci za b-day?? Heeeeeeelp! 27.1.2012 21:50
khm:D

Nazadnje urejal/a anabanana 17.7.2012 1:59; skupaj popravljeno 1 krat
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: Kaj kupt prjatlci za b-day?? Heeeeeeelp! 28.1.2012 20:29
Parfum, deodorant, lak za nohte, pliška, al pa darilni bon za masažo(lahk greta skup), kopališče, al pa nasploh za kakšo trgovino, nakit (zapestnico, verižico,..), kakšo ruto, šal, komplet za kopanje(one dišave pa to..), pa čokolado:D, nevem premisli kaj bi blo tudi tebi vešč če bi od nekoga dobila.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.