bf!? -.-

punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
bf!? -.- 8.1.2012 19:37
Heej*

no moja bf (moja sošolka), je hčerka učitelce, zato jo majo usi drugi prfoksi na naš šol ful radi, nuben ji nč ne teži, dajo ji več šans itd.. ona se pa usm ful prlizuje..in to mi gre zlo na k.u.r.a.c. zmeri more bit v usm najbolša in najlepša in use, da se jest ub nej počutm čista nuula!! in poj k nardim kej bolš od ne, ma same izgovore zakva ni ona bolš nardila in zakva sm js tko dobr!! in zj to usak dan doma vad, da bo ja bolša..

je dost lepa in ušeč ji je en tip, in ona fuul misl koj on vano, pa ko jo skos gleda pa bla bla bla..skos govori o nemu..da je prou nemorm več poslušat!!

pa ful samo sama nase misl..če ji jest kej napišemna fb/sms alpa jo pokličem alpa kej, če jo rabm z ašolo kej..mi zmeri reče da more jit na južno, alpa se jt vn igrt z bratcm, pa ga na sprehod pelat..alpa kr kol..js sm ji pa dozdej zmeri kej povedala če mej prašala, na use sm ji odgovorila, sam zdj zadne cajte kj pa men pršlo že čez vrh glave, ji pa nism čist zmeri (ampk sm še usen več kukr ona men) in poj ona men prav da ji nč ne 'pomagam' oz. če bi me neki prosila ji nebi tega nardila..itd..

no zdej pač mau o.d.j.e.b.A.l.a, še usen sva se družle, sam sm se jest ful več z drugimi sošolsci in sošolkami in frendi...nisva ble več tko 'povezani'..in zdej bi bla rada ona spet z mano tko k je blo učas..sam nwm če ni zato zdej že prepozn..men je ona učash pomenila skor use..js sm bla pa pr nej na nevekermu mestu..rajš je mela enga tipa k se znemu skor nikol ni zgovarjala, k on ni biu vano, jo je ignorirou..rajš je bla duma z družino (k so skos skp) kukr pa šla vn zmano - razn če bi ble u bližini unga tipa k ji je ušeč..to bi šla pa koj..

zej u zadnmu letu (9.klas) se je fuul spremenila..najbl iz razreda se maže..ma največ cun k gre usak tedn u šoping, ma nwm kok zimskih bund..(v primerjavi stem da mam jst eno) pr nej so dost bogati..

inja, zdej nwm kva nej nardim..tkoda pliiisss heeeelpp!!! ://
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: bf!? -.- 8.1.2012 20:52
pr meni ji blo isto. js sm pole najdla druge prjatle k so bli res tisti pravi in zdej ej use kul Very Happy
ti ji smo povej kaj si misliš in kaj te moti in ji reči da se če se je usaj malo prprauljena spremenit boste ble še prjatlce in čene pa si najdi druge.
uso srečo Smile
Re: bf!? -.- 8.1.2012 23:26
ja sej sm ji že velik povedala kaj mi gre na živce, sam je težko ://
Re: bf!? -.- 9.1.2012 19:07
a ma še kdo kšn predlog??
mrsMurray • Od: 21.1.2012 • Prispevkov: 21
Re: bf!? -.- 22.1.2012 14:59
najbolš, da se lepo pogovoriš z njo. s pogovorom se marsikej reš pa čeprou je učasih težko Smile

Nazadnje urejal/a mrsMurray 23.1.2012 21:02; skupaj popravljeno 1 krat
tinxi • Od: 11.8.2011 • Prispevkov: 32
Re: bf!? -.- 23.1.2012 20:44
Tudi jaz sem imela enak problem, ko sem bila v 9. razredu.
Bili sva najboljši prijateljici že od malih nog, vedno sva se družili in bili skupaj.
Naenkrat pa je spremenila svoje vedenje, mene je nekako ignorirala. Vsi so ji pomenili več.
Na koncu sem ji le rekla, da sploh ne vidim razloga, da se je tako spremenila in da me ignorira. Nato pa sva se pogovorili in vse je bilo na svojem mestu.
NIKOLI pa ni bilo več tako, kot je bilo prej (pač pred tem ko me je ignorirala pa to).
btw. bili sva sošolki:)

Sedaj v srednji šoli sva ponovno sošolki in se je kar fajn sprememba pokazala. Ne zaupava si več toliko kot sva si nekoč. Vsaka si je poiskala novo družbo, čeprav se še med seboj druživa in hodiva skupaj ven. Sama pa sem si poiskala novo najboljšo prijateljico, z katero lahko govorim o čemerkoli. Vesela sem trenutno :p

Upam da boš kaj odnesla iz moje zgodbe..
Veliko sreče!
Re: bf!? -.- 23.1.2012 21:34
o hvala usm Very Happy

ja bomo vidl kaj bo ratal iz tega
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: bf!? -.- 23.1.2012 21:46
Jst bi jo na tvojem mestu čist o.d.j.e.b.a.l.a. (=
BF se nikol ne meri s tabo in ne išče izgovorov zakaj si u nečem pč ti bolš, odgovori ti k jo rabš in je tle zate tt če jo zbudiš ob polnoči. To, kr mata vidve, je pa popolnoma fake.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.