en pomemben uprašanje

Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
en pomemben uprašanje 21.1.2012 19:12
hey mene pa neki zanima
a je to normalno da fant pohvali pričesko druge punce pa čeprav je v bližini svoje punce??
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: en pomemben uprašanje 22.1.2012 2:06
a se hecaš?.. si tkoj pomisnla da te wara?.. cmon člouk.. zakaj nebi blo normalno? na swetu je weč k 50% žensk walda da bo tip meu tut kšno prjatlco in če ji reče da ma ok čupo ni nč nrobe.. če ji reče da je huda alpa da nwm ma ful sexy rit.. tkrt si pa uprawičeno zaskrblena..
Re: en pomemben uprašanje 22.1.2012 12:10
Ajoj... Dej no.
Pa ja. Js bi bla tut lubosumna, sam... Ni to nč tazga >_< Rolling Eyes
Re: en pomemben uprašanje 22.1.2012 12:37
1. splloh nism pomislna da me vara, sam tko me je mal zanimal
pa drgač je to za mojo dolgoletno frendico reku

pač mal me je stisnl pr srcu, sej koga pa ne bi
tinxi • Od: 11.8.2011 • Prispevkov: 32
Re: en pomemben uprašanje 23.1.2012 20:46
don't worry.
To dela veliko fantov. Včasih delajo to namerno, da bi bile punce ljubosumne,
da vidijo, kako jih imate rade:)
Re: en pomemben uprašanje 23.1.2012 22:52
kako zanimivo Smile
ma jst sm kr pol nadaljevala pogovor o njeni frizuri sej ga je blo itak kmal konc tega pogovora...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.