Samomor• Takatara
• Od: 12.11.2011
Samomor
29.1.2012 0:07
tuki se lahko razpišete, če ste že kdaj pomisli nato v hudih cajtih, ali če imate mogoče že kašne izkušnje...
Povejte svoje misli o tem priznam, jst jih imam.. slab let nazaj sm se mi je ponesrečlo • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
Re: Samomor
29.1.2012 1:38
Probala,že 4x...
Čist sm obupana še veno..usi me zapuščajo, nobengaveč nimam..ne vem u čem je problem(zdej se mi ful ne da pisat). Sm probala, vednoje uletela mt u sobo -.-''..sam jz mam še vedno ful filing da bi bli usm dabe če mene sploh blo ne bi več, nobenmu nč ne pomenm..čutm to. zdej že pou leta nekak nism razmišlal o tem, sam bi še vedna rada kr zginla, pa da me ne bi blo nikol več nazaj :/ FUl bi tist filing k ti ni treba z nč več skrbet, lepo, simple as that me ne bi blo več, čisti mir ..ohh Zaenkrat se zdej sam še režem, ker pač se do česa več ne morm več prpraut :/ _________________ bite me.! • jagodka007
• Od: 18.12.2011
29.1.2012 2:05
hja jz sm se rezala ampak to je zamano pač mam srečo da mam mojo bf brz nje me vrjetn neb blo več
precej pogostosm u depresiji in vedno se mi odvija u glavi film kko skočim iz balkona potem prrstanem na tleh z krvjo u ustih ponavadi prežen tko da pokličem mojo bf al pa uzamem list paperja pa čečkampo njem dokler ni vs od svinčnika • 30stm
• Od: 31.10.2010
29.1.2012 11:41
jah tut jst sm mela hude cajte....najprej sm mela celo osnovno šolo psihično, fizično, verbalno nasilje, vsak dan, sm mela tut obdobje kokr da za nubenga nism dobra, da me usi zapuščajo, sam zdej k gledam nazaj sm bla tut jst delno kriva, od te osnovke se mi še dons pozna kr se ne cenm dost, moja samopodoba je na najnižjem nivoju, vem kako je k mislš da ti gre u lajfu ful slabo, k dobiš filing da ne bo bolš, vem kuko je k maš skoz u mislih kaj bi si naredu, pa mislš da je škodovanje seb še najbolša rešitev, ampak NI, men vrjemte, u mojmu lajfu je blo več kot zadost teme pa sm stara 16 let in za pol stvari k sm jih dala čez sploh nebi smela vedt in sam jst vem zanje pa noben drug, usak dan nosm s sabo te spomine in ni najlaži aneda, lej jst vs sam tok proosim, NE SI ŠKODOVAT, čeprou se vm zdej zdi da za nobenga niste dobri, vrjemte da bi vs vlik ljudi pogrešal, tut jst ne morm vrjet kolk ljudem je u bistvu mar zame, res prosim nehite s tem rezanjem pa ne mislte na samomor, čeprou vem da mrskoga mika ob njegovih problemih, sam res ni vredn, pa sploh zato kr če bi se u časopisu pojavla novia o samomoru neke mlade osebe bi se začela jst pa še kdo drug k tole bere sprašvat če je to mogoče tista oseba k je bla na tem forumu, mislm res ne to delat proosim, bo sonce pršu pa vm posvetu, sam ne obupat, če jst nism tut vi ne boste ....vlik sreče sej vem da je kle en kup nakladanja in ga vrjetn sploh ne boste bral sam tko pač....tko da se opravičujem da je tolk dolgo • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
29.1.2012 17:38
vi ljudje ste neumni.
usi mamo težave. eni večje, eni manše.. ampak dj pomislte da to da te fnt pusti pa da se skregaš z nekom blablabla ni nč u primerjavi s tem kr morjo nekje drugje po svetu drugi preživlat, k nimajo ne za kruh ne za vodo, vi pa tle jamrate ker mate nesrečo u ljubezni pa ker nimate pravih prjatlov, pa še celo življenje je pred vami. samomor je zlo sebično dejanje, vm se zdej zdi da vs noben nebo pogrešov če se boste ubil, ampak ni tko, vašm staršm pa vsej družini je vrjetno nekej do vs tut če vm tega ne kažejo non stop, ni treba da ste skos u središču pozornosti, mogoč so pa starši tut zaposleni, pa bi vrjetno mal razmilsl če bi jim saj omenil svoje težave. velik sm že u življenju skos dala, več kot bi si gdo misli apak nebomo o tem. zj pa nehite jamrat pa pomislte da ste na svetu zato da neki nardite iz sebe, pa da je dejansko težko u življenju tistim ki nimajo rok pa nog, alpa so kakorkol bolni, ne pa da se delaste uboge ker nekej ni trenutno tko kokr vi hočete da je, čes 10 let boste pa čist drugač na to gledal in mogoče boste takrt dejansko dojel da samomor ni rešitev. pač so obdobja ko nm gre use narobe, ampak zarad tega se ni treba ubit pa pustit use osebe za katere vi mistle da vs dejansko sploh ne marajo žalostne ker ni kr tko enga zgubit. use se da rešt, ampak če lahko živite življenje ki se vm zdej zdi čist brez smisla, ga živte, ker nekateri niti tega nemorjo. pa celo življenje maste še pred sabo, po dežju zmerej posije sonce! aja pa to je moj mnenje in če ma gdo spet za povedat kok je on ubog ker nobenmu ne more zaupat nej zadrži komentarje zase, hvalalepa |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.