Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 0:30
am no jas bom stara 13 in še nimam menze..
no malo me je strah in me zanima nekaj stvari..s mamo se nemenima o tema(1x sma se)
1.kolko ste ble stare ko ste doble?
2.ki ste doble(npr. v šoli..doma)
3.kak ste doma povedle...in same lahko še kai dodate..

hvala Embarassed
SaBiii • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 59
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 9:50
No js sm jo dubila že ku sm bla stara 10 Confused Mad ...Dubila pa sm jo na morji..Tuk sm se takrat zadrla de so usi vedl- mislm familija pa to..
Drgač pa..no ni je fajn met-usaj men ne..
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 13:13
nvem zkej si dala glih v temo od muzike ampak ok xD
ko sm mela 12 in pou
bla sm doma
pa pač normalno sm povedla mami
in pol ona je povedla skor ceumu sorodstvu Laughing ma sej ni nč kej tazga
sam js k sm to vidla sm bla kr malo žiučna in malo sm se ustrašla
ma ni nč hudga Laughing
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 13:17
pa nwm zaka sn dala pod muzke... Laughing
aha...ok huala..
lelzz • Od: 24.2.2009 • Prispevkov: 22
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 18:26
Hei, ja no js sm pa dobla ko sm bla nakonc šestga klasa... pa sm u šoli dobla, sam nism mela tko fjst, da mi je šlo čez, hvala bogu Smile
Ja mami pa kr doug nism povedla, ne vem mal me je blo sram, kr sm dobla pred mojo sestro, ko je 2 leti starejša, zato.. drgač se pa o tem js tut nkol z mamo ne menm kr mi je ful bedno..ne vem no, rajš se z frendicami, pač tak js mislm.

Pa tut če še nimaš pr 13-ih še ni nč narobe, kr večina jih dobi do 15 leta, tak da je še cajt Very Happy
chick • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 42 • Kraj: Kranj
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 19:22
am jst sm bla stara 11..ja dobila sm jo pa polet na morju..pa zato k je blo na morju sm jst mt kuj povedala ..fotr je pa tko čez kšn let pa po zvedu ...pa najprej mi je blo res gadno zdei sm se pa že čist navadla tko da mi je čist usen
cebelca14 • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 58
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 28.2.2009 23:13
js sm jo tko pr ene 12 pa pou.
u šoli in sm pol šla k svetovalni da sm pač vloček dobla Laughing
doma pa sm mami takoj povedla, pa se jokala zraun Very Happy takrat mi je blo pač grozno, zdj sm se že čist navadla
alisa • Od: 12.12.2008 • Prispevkov: 5
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 1.3.2009 13:19
js sm jo dubla k sm bla stara 11 sj sm še zdj dubla sm jio u šoli pol sm pa puvedala sestri pa mami Confused
ancka22 • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 2.3.2009 17:12
1.kolko ste ble stare ko ste doble? mam jo šele od januarja 2009 čeprou hodm u 1. letnik
2.ki ste doble(npr. v šoli..doma) doma
3.kak ste doma povedle...mtko sm rekla: mene boli trebuh k mam tist Very Happy
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 2.3.2009 22:22
maj, mislm da sm mela 12 let.. nism sure.. ampak maja je blo.. mislm da ja, dve leti nazai.
kko? ja nč.. na stranišče sm šla.. je blo mall krvavo.. nč se ni vidlo hvalabogu.. =) drugači pa je zdei kdai tko svinsko.. ko me začne bolet pred menstruacijo.. enkrat sm mogla iz šole domov. blo mi je kot bi me rezal.. res tko hude bolečine še nism mela.. u šoli sm 2× bruhala ker mi je blo od bolečine tko slabo.. res.. ni fino če maš take probleme ko js..
nejciscute • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 3
Re: Menstruacija.... 2.3.2009 22:53
jz sm dubila 1 mesc pred 13im rojstnim dnevom pa ti predlagam da je bolje dokler nimaš si bolj sproščen .
Mislim jz se počutm tok OGABNO ...mislm jao in mami sm komi povedala k sm tko bol tak člouk d ..nevem kaj dubila sm pa zjutri duma...ajde .čav
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 3.3.2009 2:44
lelzz pravi:
Hei, ja no js sm pa dobla ko sm bla nakonc šestga klasa... pa sm u šoli dobla, sam nism mela tko fjst, da mi je šlo čez, hvala bogu Smile
Ja mami pa kr doug nism povedla, ne vem mal me je blo sram, kr sm dobla pred mojo sestro, ko je 2 leti starejša, zato.. drgač se pa o tem js tut nkol z mamo ne menm kr mi je ful bedno..ne vem no, rajš se z frendicami, pač tak js mislm.

Pa tut če še nimaš pr 13-ih še ni nč narobe, kr večina jih dobi do 15 leta, tak da je še cajt Very Happy
heii ei končn še nkedo k se ne more z mami o tem pogovarjat.. men use sošolke neki ja sj men je pa mami to pa tsto..nwm mene je pr njen najbol sram. tut u trgovini k kr reče katere boš komi da ne zafarbam. pa tko drugač se s frendicam ful menm o tem in me sploh ni sram ampak z domačim se pa sploh ne morm..

drugač sm jo pa dobila doma in to čist mal..pa če po pravici povem sm bla kr mal vesela..skor use punce so jo že mele u classu in tut tko mne ni tko bad da jo mam..pa tut mami nism povedala ampak je sama ugotovila pa še to sm ji komi povedala..
binna • Od: 3.3.2009 • Prispevkov: 18
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 3.3.2009 16:28
no jst sm jo dobla ko sm bla 11 pa pou.. pa pocitnice so ble na sreco Laughing dobla sm pa jo tko zju3 ob 9ih pa tkoj mami povedla.. ona cist happy tko da je njena mala puncka zdej zenska xD Rolling Eyes
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 8.3.2009 12:50
barby999 pravi:
lelzz pravi:

heii ei končn še nkedo k se ne more z mami o tem pogovarjat.. men use sošolke neki ja sj men je pa mami to pa tsto..nwm mene je pr njen najbol sram. tut u trgovini k kr reče katere boš komi da ne zafarbam. pa tko drugač se s frendicam ful menm o tem in me sploh ni sram ampak z domačim se pa sploh ne morm..

drugač sm jo pa dobila doma in to čist mal..pa če po pravici povem sm bla kr mal vesela..skor use punce so jo že mele u classu in tut tko mne ni tko bad da jo mam..pa tut mami nism povedala ampak je sama ugotovila pa še to sm ji komi povedala..

Barby...pr meni je čist isto..samo da js še nimam menze...
me je tut sarm o tem govorit..
Luci • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 7
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 8.3.2009 17:41
hja. jz sm jo dubila pr 13 med puletnimi pučitncami.. sei jo boš ti tt dubla kmau . usaj mislm.. drgač pa men to ni čizz nč ušeč takt k jo mam Confused Mad
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 1.4.2009 22:55
pu mojm je bolj, da jo kasnej dobite. pa ne s stem obremenjevat, ku j vc stvri bul pumembnih, kukr pa kdai jo boste dubile. Embarassed
najbul huda izjava j pa bla, da nisem upala povedat mami, ker jo starejsa sestras e ni mela Very Happy Surprised Laughing adioo
anchie • Od: 1.1.2009 • Prispevkov: 4
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 2.4.2009 15:44
am no jaz sem jo pa ful bol pozno dobla (; pri 15 Smile am pa saj to ni nič takega Wink pač malo se vstrašiš, to pa je tudi vse. Very Happy am kak sem povedla? ja pač normalno poveš pol pa ti pač mama & al pač kdo svetuje kaj narediš ;D tak da sploh ni nič hudega Wink fsm ;*
katarynchy • Od: 2.4.2009 • Prispevkov: 2
ja no ... 2.4.2009 19:36
ja no jz sm jo dubla k sm bla 12. pa sm pač vidla k sm pršla dam iz šole. na začetku je blo pač ful sranje k mi je vedno čez pršlo pol se pa pač navadš. učasih te pač boli ampak ne vedno. ni pa to nč tazga groznga da bi te mogl bit strah. mt sm pač takoj povedala fotru pa ne ... je pa sam ugotovu Embarassed

idin enkrat je blo grozn k mi je na treningu pred mojim fantom pršl čez in sm mela pa lih take svtlo modre hlače ... (čist kratke velda) Embarassed Embarassed Embarassed

drgač pa nej te potolažm še use smo preživela tko da boš vrjetn tut ti! Laughing
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 12.4.2009 10:52
katarynchy

kaku je pa fotr pusinu Rolling Eyes
cutie • Od: 2.4.2009 • Prispevkov: 4
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 12.4.2009 11:02
js sm jo dubla pr 11 doma k sm bla bolana(norice)
sam mami ve itaq sm ji rekla da nej ne pove ampak ni držala jezika in je povedala
tko da pomoje vsi vejo mame ne znajo držat jezika VERJEMI
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 12.4.2009 11:10
mozn iaa. Evil or Very Mad
ponosne mamice Wink
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 12.4.2009 11:46
cutie pravi:
js sm jo dubla pr 11 doma k sm bla bolana(norice)
sam mami ve itaq sm ji rekla da nej ne pove ampak ni držala jezika in je povedala
tko da pomoje vsi vejo mame ne znajo držat jezika VERJEMI

TOČNO TKO!
in prou tega me je strah... Crying or Very sad
LuwManUtd • Od: 30.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 30.4.2009 15:19
jst sm jo dubla pred parimi tedni pa sm v 1 letniku Very Happy dubla sm jo duma,mtki sm pa tud pač povedala tko normaln da sm jo pač dubla in je bla itak čist vesela k jo je prei že mal skrbel kako da jo še nimam k sm že 15 stara Very Happy sm mi je pa prou beda jo met ampak useen pač normalno ene jo dobijo prej ene pač kasnje nč skrbet. xxD
swetty • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 8
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 1.5.2009 9:15
OjLa...

Jst sm jo dobila nakoncu 5.clasa... Dobila sm jo u šoli, opazla pa sm komi doma...
Moja tprva ni bla fuul močna... Ja povedla sm mami takoj ku sm pršla domou pa opazla, pol sm pa naslednji dan ostala doma ker sm mela močne krče.. takrat je zvedla še cela familija... meni je kr malo tko neprijetno k jo mam.. mislim.. nvm. punce mormo dosti več prestajat ku fantje... drgač pa sm zdej že navajena.. tko da...

zarad tega k je nimaš pa res ni treba še skrbet... bodi vesela k je še nimaš...!!! haha... Laughing

papa
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati? 1.5.2009 11:01
PuuuPiixXxaaa pravi:
am no jas bom stara 13 in še nimam menze..
no malo me je strah in me zanima nekaj stvari..s mamo se nemenima o tema(1x sma se)
1.kolko ste ble stare ko ste doble?
2.ki ste doble(npr. v šoli..doma)
3.kak ste doma povedle...in same lahko še kai dodate..

hvala Embarassed

heila no amm.. jst sm jo dubla dva mesca pred 13 rojstnim dnevom ful kmal glede na to d je moja mt dubla šele pr 16tih..
ammm jst sm ponoč dubila ane prejšn dan me je ful sue bolel pa sue pol zutri pa use krvav xD kr so ble počitnce ni blo nubenga duma tko d sm eno ful dobro frendico poklicala pa sm šla k nej ane in pol tko ji glih povem nasledna beseda ie bla kaj č me bo mami fentala xD nwm ke mi ej to na misu pršlos am jst sm skos guvurila kaj č me bo fentala xD pol ji pa nism nč povedala xD sma je porajtala od uložkov pa to ane pač u kupalnci itd. sam na začetku je ful tko amm tista neveš a je dobr d jo maš al ne pol se ful ubremenujš č je redna al pa č ni redna xd pol se pa navadš pa ie sam jst sm dva dni prej ful občutliva pa sitna pa ful za žure xD TI PA KASNJE K JO DUBIŠ BOLŠ BO;) sam ke no do ene 15-16 č ne dubiš pejt pa rajš k doktarju

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.