Ko neveš kaj bi..?

DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Ko neveš kaj bi..? 25.1.2012 0:27
No v glavnem, sem 2.letnik gimn. in so nam prfoxi včeraj povedal da si mormo že počas izbrat 2predmeta, ki ju bomo imeli na maturi (poleg seveda matematike,slove in angleščine)
No in jaz bi izbral likovno umetnost(me zanima in tut lpo rišm...praujo ostali Razz) pa mogoče zgodovino(sam baje da morš to vedt vse od prazgodovine do danes alneki to je pa zlooo velik..) zdej me pa zanima na kakšnen fax mi priporočate? zanima me pa predvsem kšno ilustriranje/notranje oblikovanje neki v teh dveh smereh(teško se odločm :S)..zdej neki sm neki že gledu glede faxou(ja vem da je mogoče prezgodi sam me useen zanima kašne opcije mam lahko):
-ALU (akademija za likovno umetnost in oblikovanje)
-VŠD (visoka šola za dizajn)
-FA (fakulteta za arhitekturo)
al pa če veste še kšn fax v tej smeri..?
hvala! Razz
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Ko neveš kaj bi..? 25.1.2012 15:53
offtopic: kolikor vem, si likovne ne moreš izbrat za maturo. lahko kvečemu umetnostno zgodovino. vsaj pri nas je blo tak, isto na gimnaziji. no, mogoče se je zdaj kaj sistem spremenil, to ne vem.

aja in pol če izbereš umetnostno zgo maš na voljo samo določene predmete, ne vem več točno kak je, to vam bojo v 3.letniku razložili..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.