.........• eroix.klara
• Od: 3.1.2012
• Kraj: Ljubljana
.........
3.1.2012 21:52
..........
Nazadnje urejal/a eroix.klara 16.4.2012 16:01; skupaj popravljeno 1 krat • samosgs
• Od: 2.1.2012
Re: .........
4.1.2012 20:48
Heeei! Zdle sm v 9 klasu. in sem v dilemi kero naj izberem farmaceutski, lab.biomedicino al zobotehnik nevm... bom vidl na informatiuc.. emm tut nism kej dobr za kemijo hehe ampak vidim da je SŠFKZ res dobra šola • omahen1129
• Od: 7.1.2012
7.1.2012 15:00
oii
tudi jaz hodim u 9 razred in pravtako namerawam upisati na to šolo smer zobotehnik... zanima me s koliko toćkami se lahko vpišeš na to šolo... in zanima me kako potekajo preizkusi spretnosi... • evvci
• Od: 10.6.2010
8.1.2012 0:26
jov! • Klemen33
• Od: 16.1.2011
• Kraj: Dolenjska <3
8.1.2012 11:28
hoj.
jaz hodim na program farmacevtski tehnik 2. letnik. šola ni težka če sodeluješ pri pouku pa kdaj pa kdaj pogledaš doma tudi v zvezek... kemija ni kej preveč težka, samo če ne razumeš rečeš profesorci in ponovno razloži (vsaj ta k jo imam jaz) v bistvu ne smeš se je na pamet učit ampk moraš tudi razumet jo. drugač lohk pa kakega sošolca al pa sošolko uprašaš pa ti razloži al pa katerega iz višjih letnikou. za trenutno kolko točk je potrebno ne vem, jaz sem na to šolo sm pršou z 165 vpisnimi točkami pa sm imou probleme trenutno samo z tistimi predmeti k se jih nism res čist nč učiu (biologija)...drugače se pa kar da nardit.. kar se pa tiče odnos profesor-dijak je super..ni neki da bli nad nami al neki...pač se znajo pohecat ne trenutnko in use sam ko je delo je treba bit pa resen. • thesunshine
• Od: 11.6.2011
8.1.2012 12:34
jst sm tud na farmaciji... 2 letnik..... ne gre mi zdej nevem kok briljantn u šol.... in če bi mela izbiro neb šla nikol na to šolo.... xD kr se je res treba učit...in že za 2 je treba kr dooost vedt... aja pa prfoksi niso kje preveč ured... res d je kkšn prfoks legenda..sam takih je zlo mau... tko d ne it na to šolo razn če se maš res namen učit, kr na izi nikol ne prideš skoZz • Bambic
• Od: 21.1.2012
((:
21.1.2012 21:32
heeeeeeeeeeeeej, tut js sm zdej 9.razred pa ful nevem kam bi šla naprej. Nekak se odločam med zobotehnično in farmacijo.
Trenutn mam kemijo 4 in mi gre kr dobr, sam se kr mal bojim za naprej k nekateri praujo da sta kr težki šoli. Kakšen nasveeeet, oceno karkoli? • thesunshine
• Od: 11.6.2011
22.1.2012 14:38
ja lej... pejd na to šolo pa je... tud js sm bla u osnovki pravdobra... tko d če je men, bo tud teb ratal 1 letnik nrdit usaj z dobrim ....osebno ti ne priporočam d greš.sej folk je res kul.use drugo pa ni kej preveč ured. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.