On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru!

324 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 40
On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 12.1.2012 20:32
Hej!

S tipom sva se pred tremi dnevi razšla Crying or Very sad ..... uredu nisva skp ampak ne razumem zakaj me skos kliče pa pošia smse Question ..... on mi je dau konc...
kaj nej nardim???
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 12.1.2012 20:55
Preprost ne odzivi se, če ti je dal konc je konc. Nej ve da ti lohk živiš brez njega. Mej ponos, k pustu te je z enim razlogom in dvomem da se je ta razlog čez noč rešu. Mogoče te hoče na nek način še vedno met. Sam ti se ne pust, k drugač bo mislu da mu boš vedno na voljo k se mu bo zahotelo.To je moje mnenje
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 12.1.2012 22:39
zbegana zvezdica pravi:
Preprost ne odzivi se, če ti je dal konc je konc. Nej ve da ti lohk živiš brez njega. Mej ponos, k pustu te je z enim razlogom in dvomem da se je ta razlog čez noč rešu. Mogoče te hoče na nek način še vedno met. Sam ti se ne pust, k drugač bo mislu da mu boš vedno na voljo k se mu bo zahotelo.To je moje mnenje

sej mu ne odgovarjam...sam zoprn mii je k me kliče pred prjatli al pa doma in pač je čudn k se ne oglasim.....
Lia • Od: 26.8.2011 • Prispevkov: 28
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 12.1.2012 23:55
ko bo vidu da se ne misliš več zment zanga, bo verjetno nehou s tem.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 13.1.2012 13:37
pa kaki ponos?? ni noben ponos to. če te kliče se mu javi, reci kaj hoče, pa če reče da bi rad bil s tabo ga vprašaj pa razčisti kaj si sploh želi.. če ga maš še rada bodi pol še naprej z njim, če ne pa ne.. ampak v NOBENEM primeru se ne ignorira. da pa je to ponos je pa še bolj mimo..
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 13.1.2012 15:47
Predvidevam da si tip. Glej vi fantje mislete da se loh s puncam igrate koker hočte. Enkrat bi drugič pa spet nebi in tko dalje. Tko da ja pejt naprej k boš najdla stokrat bolšga tipa tud če se ti zdej tko ne zdi.
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 13.1.2012 23:21
ne razumeš kaj sem hotel povedat. nima veze a sem tip al ne. saj nisem rekel da mora biti zdaj z njim, samo da razčistita ker če ignoriraš ni nič ponosa v tem, kot praviš. ponosen si lahko takrat ko z nekom razčistiš stvari ko ga gledaš v oči.
ne izgubi nobenega ponosa če mu napiše sms: "kaj ti mene kličeš če se rekel da je konec med nama?"

moti me pa zato ker sem se že z velik puncami hotel zbližat pa so me začele na lepem ignorirat... pa nisem rekel nič trapastega kot je oni tip..

in ja, pojdi naprej, ker je velik tipov ki so bolj resni od onega butlja..

aja, pa, zbegana zvezdica, ne posplošuj da so tipi taki, ker bi se lahko o puncah marsikej več povedal..
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 16.1.2012 23:00
slovenc79 pravi:
ne razumeš kaj sem hotel povedat. nima veze a sem tip al ne. saj nisem rekel da mora biti zdaj z njim, samo da razčistita ker če ignoriraš ni nič ponosa v tem, kot praviš. ponosen si lahko takrat ko z nekom razčistiš stvari ko ga gledaš v oči.
ne izgubi nobenega ponosa če mu napiše sms: "kaj ti mene kličeš če se rekel da je konec med nama?"

moti me pa zato ker sem se že z velik puncami hotel zbližat pa so me začele na lepem ignorirat... pa nisem rekel nič trapastega kot je oni tip..

in ja, pojdi naprej, ker je velik tipov ki so bolj resni od onega butlja..

aja, pa, zbegana zvezdica, ne posplošuj da so tipi taki, ker bi se lahko o puncah marsikej več povedal..

sej to sm mu povedala....in ga uprašala zakaj me kliče a on to preprosto ignorira......še naprej pošila žaljive smse in kliče.......res nevem kaj nej nrdim še!!!
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 17.1.2012 22:25
pomoje ga grize to, da si tak zlahka sprejela, da te je pustil. jas bi ga na tvojem mestu ignorirala.. verjetno sam ne ve, kaj bi rad..
tudi jas sem mela tipa, s kerim sva šla narazen.. po njegovi zaslugi (čeprav sem ga potem jas morala pustiti, ker sam ni bil zmožen), but anyways: čez čas mi je zopet začel težiti in ker ga nisem hotla nazaj, mi je začel pošiljat žaljive smse, ker si nisem začela ''rezat'' žil zaradi njega.. ker sem se zaljubila v drugega sem enostavno postala ''****''.. celo za bday mi je po smsu zaželel vse najslabše.. pa sva šla narazen že 1 leto nazaj..

glej, tipi so pač taki.. pustijo/prizadanejo te, potem pa še pričakujejo, da boš celo življenje jokcala za njimi, jih prosila nazaj.. bog ne daj, da si najdeš drugega.. -.-
vglavnem: take dvoličneže se enostavno vrže na ignor.. škoda smsov za njih. Wink

kak dolgo pa sta bla skupaj?
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 18.1.2012 16:59
frenchkiss pravi:
pomoje ga grize to, da si tak zlahka sprejela, da te je pustil. jas bi ga na tvojem mestu ignorirala.. verjetno sam ne ve, kaj bi rad..
tudi jas sem mela tipa, s kerim sva šla narazen.. po njegovi zaslugi (čeprav sem ga potem jas morala pustiti, ker sam ni bil zmožen), but anyways: čez čas mi je zopet začel težiti in ker ga nisem hotla nazaj, mi je začel pošiljat žaljive smse, ker si nisem začela ''rezat'' žil zaradi njega.. ker sem se zaljubila v drugega sem enostavno postala ''****''.. celo za bday mi je po smsu zaželel vse najslabše.. pa sva šla narazen že 1 leto nazaj..

glej, tipi so pač taki.. pustijo/prizadanejo te, potem pa še pričakujejo, da boš celo življenje jokcala za njimi, jih prosila nazaj.. bog ne daj, da si najdeš drugega.. -.-
vglavnem: take dvoličneže se enostavno vrže na ignor.. škoda smsov za njih. Wink

kak dolgo pa sta bla skupaj?

ma sej ga ignoriram...pa po enm tednu se še ni umeru.....pa k bi jih sam men pošilu ampak jih tut mojim prjatlcam Mad

skp sva la 3 mesce
Re: On mi je dau konc, zdaj mi pa ne da miru! 18.1.2012 23:28
324 pravi:

sej to sm mu povedala....in ga uprašala zakaj me kliče a on to preprosto ignorira......še naprej pošila žaljive smse in kliče.......res nevem kaj nej nrdim še!!!

če so pa žaljivi smsi pol pa jih ignoriraj ja xD jaz sem mislil da te hoče nazaj pa ti v rit leze.. če je pa žleht pa ignoriraj, itak. mal se pozanimi če lahko cifro blokiraš. itak pa njemu gre keš, tko da bv Wink

če pa kej grozi al pa kej pa doma povej, da mulca doma v roke primejo mal.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.