Nezemljaniii...8D

Sweety. • Od: 24.12.2008 • Prispevkov: 14
Nezemljaniii...8D 17.3.2009 18:07
hei.!
Tuki lahko poveste če vrjamete u nezemljane in nlp-je. Lahko poveste če ste že kšnga vidl Shocked in ga pač tut upišete. npr. jst sm vidla nlp.Pač s prjatlcami smo se sprehajale ukol šole in pol smo tm proti krvavcu opazle en čudn leteč okrogu predmet, k se je gibu ful hitr. Shocked .Vem da se sliš ful čudn sam zdj se to ful pugost dugaja. Prosila bi vas tut če maste kšne povezave z kšnimi stranimi k so omenjeni nlp-ji in nezemljani.To pa zato, ker delam raziskovalno na to temo in bi mi pršlo zlo prov.

Hvalaaa.<3
BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 19:34
hmm...
Glede teh ''bitij izven našega planta'' jst sicer nisem ravno na tekočem. Se pa slučajno nekje zasledila tole besedilo:

Julija 2001 je del južne Indije zajel nenavaden rdeč dež. Šlo naj bi za puščavski pesek, ki ga je veter zanesel nad pokrajino. Dr. Godfrey Louis, v Indiji živeči znanstvenik, pa se z razlago ni strinjal.

Na to ga je napeljala nenavadna ugotovitev in sicer, da so v prahu, ki ga je zaneslo nad Indijo, prisotne majhne žive celice. To samo po sebi ni nič nenavadnega, če ne bi ugotovil, da celice ne vsebujejo DNK, osnovnega gradnika vsega življenja na Zemlji. Zaključek Dr. Louisa je bil, da so celice k nam prišle iz vesolja. Teorija, ki jo je postavil, je sprožila verigo dogodkov.

Razloge, da trditve dr. Louisa niso bile podvržene zasmehovanju znanstvene srenje, gre iskati v podobnosti s teorijo, ki sta jo sredi 60-ih postavila dva angleška znanstvenika. Sir Fred Hoyle in profesor Chandra Wickramasinghe sta s hipotezo o Panspermii razvila idejo o kometu, ki naj bi iz vesolja na Zemljo prinesel prvo življenje.

Teorijo, še najbližje znastveno - fantastični literaturi, danes znanost obravnava kot eno možnih teorij nastanka življenja.

Ameriška vesoljska agencija Nasa je razvila podmornico, s katero namerava v oceanih ene od Jupitrovih lun najti dokaze o življenju. Za teorijo o Panspermii bi bili dokazi ključnega pomena.

Prav tako namenja veliko pozornost raziskavam bakterije, ki so jo našli na Zemlji in lahko preživi v ekstremnih okoliščinah. Bakterija naj bi bila namreč dokaz, da življenje lahko preživi potovanje po vesolju. Po mnenju profesorja Wickramasinghea je taka bakterija “rojen vesoljski popotnik”.

Ugotovitve dr. Louisa kažejo, da se celice iz rdeče dežja brez težav razmnožujejo pri temperaturah okoli 300 C, kar naj bi bil eden od bistvenih atributov za preživetje mikroorganizma v nehvaležnih razmerah, ki vladajo v vesolju. Profesor Wickramasinghe je prepričan, da gre za eno od nezemeljskih oblik življenja.

Kljub temu, pa veliko znanstvenikov glede teorije o Panspermii ostaja skeptičnih. Če bi se dokazi izkazali za resnične bi to morda pomenilo, da vse življenje na Zemlji, od rastlin do človeka, izvira iz vesolja.

Še vedno pa ostaja vprašanje, kako se je iz opice razvil današnji človek?

O takih stvareh sicer še nisem razmišljala. Vendar pa nikoli ne veš. Morda pa so tam zunaj kaka bitja... Ampak (po MOJEM mnenju) niso zelo podobna človeku. Prej kaki mikroorganizmi, ki zdržijo brez kisika. Čeprav je možno da obstajajo planeeti s kisikom kot naš.
babls • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 7
jas tut 17.3.2009 19:35
ja jas sem enkrat tut hodila po mestu s frendi pa sem na nebu videla svetlečo piko ki je hitro izginila pa moja frendica je videla isto. sicer se mi take stavri dogajajo večkrat. pa moj fotr ga je že tut vidu. smo pač scarry familia Twisted Evil drugač pa mam tut izkušnje z duhovi Shocked kakimi čudnimi glasovi itd. aja pa tut na žitnih krogih sem bila in me je pol ful glava bolela Shocked.
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 22:07
js pa mami sva ble na balkonu babi pa prababi sgte se pa na dvorišču pogovarjale in sta gor pogledale in je bla ena oranžna luč k se je enenakomerno premikala no midve z mami sva tut vidle ampak je poj zginla... Shocked
mi je pa babi govorila zadnč da k je biu dedi živ je gledou tv u dnevniu pa vidu kokr eni žarki ampk ni nč reku ka bi ga mel za norca in čez ene 2 dni je pisal u časopisu baje da je šu en žark iz gorenske prot lj... Surprised
no nwm kok je res...

no pa še ena anekdotca:
blo je douuuuuugnazaj k me še ni blo in sta moj sosed pa prababi zvečer k je bla tema vidla neki svetlečga in moja prababi je rekla da če bo kdo pršu za to sprašvt da bo ona rekla da j prva vidla pa take in zju3 se zbudijo pa grejo geldat je biu pa balon haha in moja prababi je rekla sosedu: sj si ti ta pru vidu Laughing
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 22:25
waa ta tema mi je pa ful ušeč Very Happy
velikrat razmišlam o tem in sm skor 100% da neko življenje je pa tut če so sam kaki organizmi al pa kj tazga. Zakwa pa bi bli mi dlih neki posebenga? Nwm no neki se je govoril da so zdj na marsku mislm da našl vodo. Sj vemo da se je življenje na zemlji BAJE začelo v vodi. Če v vesolju še ni bo pa še ane.
glede duhov je pa tko. Verjamem da obstajajo dobre pa zle sile. dobre sile te vlečejo v dobra dejanja, zle pa v slaba in izražajo tvojo slabo stran in se včasih pojavjo lohk tut kot bele lise pred očmi ali celo obrazi. Neki večjega mora bit kot sam naš um. Nekej kar nas use povezuje, da je v ravnovesje. Ne verjamem u ta crap da je vse dokazano da to ne obstaja pa take. bla bla, nekej mogočnejšega je nekje med nami samo mi tega še ne mormo vidt,mogoče nismo še dost prpravleni in z našimi primitivnimi umi nismo prpravleni sprejet resnice da je neki kar je lahko nad nami in mi nimamo kontrole nad tem, nwm. js si to tko predstavlam..povejte kaj si mislte o tej teoriji Smile bi rada vidla če še kdo isto razmišlja kot jst..Razz
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 22:35
barby999 pravi:
velikrat razmišlam o tem in sm skor 100% da neko življenje je pa tut če so sam kaki organizmi al pa kj tazga. Zakwa pa bi bli mi dlih neki posebenga? Nwm no neki se je govoril da so zdj na marsku mislm da našl vodo. Sj vemo da se je življenje na zemlji BAJE začelo v vodi. Če v vesolju še ni bo pa še ane.
glede duhov je pa tko. Verjamem da obstajajo dobre pa zle sile. dobre sile te vlečejo v dobra dejanja, zle pa v slaba in izražajo tvojo slabo stran in se včasih pojavjo lohk tut kot bele lise pred očmi ali celo obrazi. Neki večjega mora bit kot sam naš um. Nekej kar nas use povezuje, da je v ravnovesje. Ne verjamem u ta crap da je vse dokazano da to ne obstaja pa take. bla bla, nekej mogočnejšega je nekje med nami samo mi tega še ne mormo vidt,mogoče nismo še dost prpravleni in z našimi primitivnimi umi nismo prpravleni sprejet resnice da je neki kar je lahko nad nami in mi nimamo kontrole nad tem, nwm. js si to tko predstavlam..povejte kaj si mislte o tej teoriji Smile bi rada vidla če še kdo isto razmišlja kot jst..Razz

ja saj so mi všeč tvoje teorije Cool
prav zaprav jst sem šla prejšnjič iz kuhnje pa mamo taka vrata da je notr steklo. pa hočm prijet za kljuko pa se samo od sebe dol naredi, pa v steklo sem vidla obris človeka...bol senca pa ni blo od mene ker je bil drug položaj. sicer me je vrglo na rit Very Happy ampak sem vseeno šla ven. no pa še en dogodek sem bila na compu pa mi je negdo pršepno samo HEY pa zacvilim kr sem misla da me brat če razjezit pa opazim da ni nikogar blo doma... pa je me pol ful strah bilo... mogoče kteri mislite da nakladam ampak je to vse res. kr mam res čudne izkušnje. :S
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 22:41
babls pravi:
barby999 pravi:

prav zaprav jst sem šla prejšnjič iz kuhnje pa mamo taka vrata da je notr steklo. pa hočm prijet za kljuko pa se samo od sebe dol naredi, pa v steklo sem vidla obris človeka...bol senca pa ni blo od mene ker je bil drug položaj. sicer me je vrglo na rit Very Happy ampak sem vseeno šla ven. no pa še en dogodek sem bila na compu pa mi je negdo pršepno samo HEY pa zacvilim kr sem misla da me brat če razjezit pa opazim da ni nikogar blo doma... pa je me pol ful strah bilo... mogoče kteri mislite da nakladam ampak je to vse res. kr mam res čudne izkušnje. :S
hehe me veseli..aja glede tvojih izkušenj so čist normalne u primerjavi z mojimi..men se vsi smejejo ko jim povem ker je tko smešno..enkrat ko sm pršla domov in sm bla sama doma..in tko nekej časa gledam tv pol pa šlišm da neki zvoni js tisto WTF???? in tko pogledam in je bla na mikroovalni pečici salama (Razz ) in neki časa gledam pol pa kr naenkrat salama DOBESEDNO skoč na tla tko z odskokom..!.OMG mene je blo tooooook strah k sm bla tko bolj mejhna še..in se spomnem da sm usa objokana čist sm se tresla šla k sosedovim in jim vse povedala pa da si ne upam domu. oni so se mi samo smejal in tastarim povedal ampak to je blo RES!! nikol ne bom pozabile ttega dne..no od takrat naprej pa berem knjige o tem pa iščem na netu pa to..am če je kdo za lohk skupej forum nardimo Laughing al pa klan na netlogu hehe
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 22:46
barby999 pravi:
babls pravi:
barby999 pravi:

hehe me veseli..aja glede tvojih izkušenj so čist normalne u primerjavi z mojimi..men se vsi smejejo ko jim povem ker je tko smešno..enkrat ko sm pršla domov in sm bla sama doma..in tko nekej časa gledam tv pol pa šlišm da neki zvoni js tisto WTF???? in tko pogledam in je bla na mikroovalni pečici salama (Razz ) in neki časa gledam pol pa kr naenkrat salama DOBESEDNO skoč na tla tko z odskokom..!.OMG mene je blo tooooook strah k sm bla tko bolj mejhna še..in se spomnem da sm usa objokana čist sm se tresla šla k sosedovim in jim vse povedala pa da si ne upam domu. oni so se mi samo smejal in tastarim povedal ampak to je blo RES!! nikol ne bom pozabile ttega dne..no od takrat naprej pa berem knjige o tem pa iščem na netu pa to..am če je kdo za lohk skupej forum nardimo Laughing al pa klan na netlogu hehe

to o salami je res mal smešn. Laughing ampak če je res pač je, kaj morš. sicer pa men sošolci kar verjamejo te stvari kr nisem edina. in pol so vsi ful prestrašeni Very Happy sam take stvari se dogajajo. Very Happy
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 22:49
babls pravi:
barby999 pravi:
babls pravi:
barby999 pravi:

to o salami je res mal smešn. Laughing ampak če je res pač je, kaj morš. sicer pa men sošolci kar verjamejo te stvari kr nisem edina. in pol so vsi ful prestrašeni Very Happy sam take stvari se dogajajo. Very Happy
ja na konc k smo usi skupi prestrašeni pa sam gledamo okol.hehe.tko smo šle tri frendice za božič peš k polnočnici k se nam je dlih dal..xD pa gremo nazaj ne itk ura ena zjutri pa se začnemo tko na cesti okol pa hosta pogovarjat o nezemljanih..omg tok me ni blo še nkol strah..xD zdj k se spomnem kok smo se skup tiščale mi je še zdj smešn Laughing
maruska12 • Od: 17.3.2009 • Prispevkov: 22
Re: Nezemljaniii...8D 17.3.2009 23:02
Ja ja..to neke sile al pa nezemljani morjo bit..vem da enkat sva jest pa moia frendica ble na morju in sva ležale na skali(temno je blo pač)ob morju in gledale u nebo in tko use zvezdice se svetle in se kr na enkrat se na nebu pokazu tak ogromn predmet pa ful svetleč..bl velk večji od zvezd pa tega pa se pelou ful hitr mem..to vidla tdu moia frendica..to glede duhou to pa sm prepričana čiz..in en primemr pr men je rpou scarry k sm šla po hiši dol (sama bla doma) u dneuno sobo me ej u hodniku neki prjel za ramo pa sm se ubrnla pa nobenga un dobesedno filing tak oz čutila sm kukr čutš k se te člouk dotakne.. Rolling Eyes prou scarry in res ful takih dogodkov se mi je že zgodil..prou grozn je na cajte.... Shocked Shocked

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.