zaupanje =/

mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
zaupanje =/ 3.1.2011 21:11
Žiujo. Js mam pa nek problem k ga ne znam sama rešt .. usi dobr vemo da se zaupanje zgubi lahko v 1 sekundi .. pridobit nazaj ga je pa težko =/ in ja .. men starši ne zaupajo .. ne dovoljo mi da prde fant na obisk.. nikamor ne grejo brez da bi me pustil pod nadzorom ... uglaunnm ... nimajo zaupaja vame =/ po eni strani se mi zdi da nočta .. da bi kdaj odrasla =/ čema še kdo podobn problem oz. izkkušnje s tem nej prosm pomaa ! <3

Čaaubaau**
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: zaupanje =/ 3.1.2011 22:03
mojcka pravi:
Žiujo. Js mam pa nek problem k ga ne znam sama rešt .. usi dobr vemo da se zaupanje zgubi lahko v 1 sekundi .. pridobit nazaj ga je pa težko =/ in ja .. men starši ne zaupajo .. ne dovoljo mi da prde fant na obisk.. nikamor ne grejo brez da bi me pustil pod nadzorom ... uglaunnm ... nimajo zaupaja vame =/ po eni strani se mi zdi da nočta .. da bi kdaj odrasla =/ čema še kdo podobn problem oz. izkkušnje s tem nej prosm pomaa ! <3

Čaaubaau**

s čim si pa tu zaupanje zgubila?
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: zaupanje =/ 3.1.2011 22:04
Ursxx pravi:
mojcka pravi:

Čaaubaau**

s čim si pa tu zaupanje zgubila?

sej to je problem d še sama ne vem s čim =/ pomojm ... kdaj k sm jima kej naložila d sm šla lahko vn pa sta me pol ddobila :$
Zaliiiii • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 2
Re: zaupanje =/ 3.11.2012 16:34
jst sm ga pa zgubila. pač nrdila sm neki ne preveč dobrga in vem da si ga moram nazaj prslužt in da loh sam čakam in use, sam neuem kok časa to ponavad traja..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.