VNETE DLESNI ! HELP!

*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
VNETE DLESNI ! HELP! 11.1.2012 1:37
VNETE DLESNI MAM IN ME ZANIMA A KDO VE KKO NJ TO ''POZDRAVM''
KAJ POMAGA ..

HVALA VNAPREI *
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: VNETE DLESNI ! HELP! 11.1.2012 1:46
najbolš da se pozanimaš pr zobozdravniku, da nau še kj bol narobe Smile drgač pa kolk vem si je najbolš kupt ščetko ultra soft pa si 2-3x na dan umivat zobe s pasto posebno k pa zdj natančno nevem kera je.. paradontaxse mi zdi.. pravim, najbolš da zobozdravnika vprašaš Smile
*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
Re: VNETE DLESNI ! HELP! 11.1.2012 8:56
vuvu pravi:
najbolš da se pozanimaš pr zobozdravniku, da nau še kj bol narobe Smile drgač pa kolk vem si je najbolš kupt ščetko ultra soft pa si 2-3x na dan umivat zobe s pasto posebno k pa zdj natančno nevem kera je.. paradontaxse mi zdi.. pravim, najbolš da zobozdravnika vprašaš Smile

okj hvala * Smile
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: VNETE DLESNI ! HELP! 11.1.2012 18:37
Ja pozanimi se pr zobozdravniku, da nebo kake štale Smile
čene pa meni pri kakšnih razjedah na dlesnih (aftah) pomaga tut propolis Very Happy
dobiš pa pa u usaki lekarni Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.