A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??!

1 | 2 | >>
Zajklica • Od: 10.4.2010 • Prispevkov: 15
A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 23.5.2010 14:02
Olla. No jst sm s tipom že skor 2 let.. FuuuuuŁ se mava rada.. oba.. drug drguzga.. vse si poveva nikol nimava nobenih skrivnosti, si vse zaupava, noben nubenga ne vara, pa tko.. On mi pumen več k pa najbolša prjatlca.. No uglaunm.. jst sm zmer misnla da bom mela spolni odnos šele pr 17ih.. zadni tedn se pa s tipom fuul pogovarjava o spolnosti, pa tko.. oba sva še nedovžna, torj še nikol nisva.. zj pa mislm da sm jst že prpravlena in on tut.. in bi fuuul rada.. pa niti slučajn zrd kšne radovednosi apa kr so že vse, kr pr ns niti sploh niso vse.. Ampak enostavn čutm da bi in da sm prpravlena.. zj pa vse bi blo kul, sam je tle vpletena moja starost.. in sicr sm stara komj 14 let (on je 17).. Zj pa nwem.. A sm res ful premlada.???
Vesela bom vsazga odgovora.. Hvala.!!*
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 23.5.2010 14:35
Starost nima veze =)

če misls da si prpravljena. go for it Wink
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 23.5.2010 14:59
oh jea se strinjam z LZyMN

sam, da se čutš psihično prpraulena in si ready .^^

p.s.: stay in love. (:
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 23.5.2010 15:45
boh ti žegne, če ti paše
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 23.5.2010 17:05
pomoje nisi (psihično), ker se že vidi kak pišeš pa to da sta zaljubljena etc. (:
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 24.5.2010 14:52
tko k so že prej rekl...starost ni važna.pač pomoje če sta že 2 let skp ni razloga d ne bi...

js sm tut pr 14 prvič (mislm okej sej sm še zdej 14) in mi ful ni žou tko d.. (:

Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 25.5.2010 16:42
glej .. če te je čaku 2 leti mislm da je prav in če se počutš tko da bi dej ne Smile
ej enako sm misnla tud jst d bom šele pr 17, 18 ampak sm spoznala zdej enga tipa.. in ga mam fuuuuuuuul rada in bi najrajš z njim.. tud jst bom zdej 14 stara on pa je 15 . enkrat bi že skor pa sm mu rekla d jst rajš nebi zarad starosti pa zarad tega k nisva bla še dost časa skp (2 mesca in pou) . in zdej mi je res žou da nisva Very Happy tko da hmm naslednič k bo priložnost.. kaj pa vem Very Happy
pa nisi premlada, če se mata rada in 2 leti sta skupi. poskrbi sam da se bosta mela čimbolj lepo ne Wink
velik sreče Smile **
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 25.5.2010 21:02
ja pejta ane....sam nauta skp ceu žiulene mislm......so še huda najstniška leta umes....na tvojmu mestu bi jst koj ^^
karmiee • Od: 17.12.2009 • Prispevkov: 13
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 27.5.2010 12:49
premlada? ja če si res prpraulena pol ne, sam se pa morta p res zaščitt, p pazt, de se kei ne zalom an?
SanyŁiŁ • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 28
ooj. 27.5.2010 15:16
Js bi se mal pocakala ce bi bla na tvojmu mestu, k če boš zej začela s tem ti bo loh kasnej žou. Če ti pa je ql, pa kr dej. in še neki. kokr boš občutila kakršn koli strah, jee bolš da tega ne počneš.
bobrouka • Od: 28.5.2010 • Prispevkov: 19
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 28.5.2010 21:13
Zajklica pravi:
Olla. No jst sm s tipom že skor 2 let.. FuuuuuŁ se mava rada.. oba.. drug drguzga.. vse si poveva nikol nimava nobenih skrivnosti, si vse zaupava, noben nubenga ne vara, pa tko.. On mi pumen več k pa najbolša prjatlca.. No uglaunm.. jst sm zmer misnla da bom mela spolni odnos šele pr 17ih.. zadni tedn se pa s tipom fuul pogovarjava o spolnosti, pa tko.. oba sva še nedovžna, torj še nikol nisva.. zj pa mislm da sm jst že prpravlena in on tut.. in bi fuuul rada.. pa niti slučajn zrd kšne radovednosi apa kr so že vse, kr pr ns niti sploh niso vse.. Ampak enostavn čutm da bi in da sm prpravlena.. zj pa vse bi blo kul, sam je tle vpletena moja starost.. in sicr sm stara komj 14 let (on je 17).. Zj pa nwem.. A sm res ful premlada.???

č si prpraulena č s emata res rada pol nebo prehitr sam pač poskrb za primerno zaščito pa to da bo nežn in use jst sm prvič pr 15 dobr 15 in mi ni žou
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 29.5.2010 15:13
Okeej. js ne vem če si zdej to že nardila , ampak js bi ti predlagala, da tega še ne nardiš. po eni strani je res, da leta niso tolk pomembna sam pomoje je to predusem zato, ker eni ''psihično'' pred dozorijo. Ne bi rada bla nesramna sam mislm da pr 14ih in 15ih še nisi dost psihično zreu da bi se točno zavedu kaj seks prnaša za sabo ker ni sam zaščita pa nosečnost ampk še marskej druzga. Če te je tipček čakou 2leti pa če te ma res rad bo počaku še kako leto al 2. Tudi tisti k praute, da vam ni žou mislm, da vam ko boste starejši bo ... Al pa tut ne, to je pač moje mnenje

Čaao* Smile
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 10.6.2010 20:22
afna pravi:
Okeej. js ne vem če si zdej to že nardila , ampak js bi ti predlagala, da tega še ne nardiš. po eni strani je res, da leta niso tolk pomembna sam pomoje je to predusem zato, ker eni ''psihično'' pred dozorijo. Ne bi rada bla nesramna sam mislm da pr 14ih in 15ih še nisi dost psihično zreu da bi se točno zavedu kaj seks prnaša za sabo ker ni sam zaščita pa nosečnost ampk še marskej druzga. Če te je tipček čakou 2leti pa če te ma res rad bo počaku še kako leto al 2. Tudi tisti k praute, da vam ni žou mislm, da vam ko boste starejši bo ... Al pa tut ne, to je pač moje mnenje

Čaao* Smile

Veš.. sje ni da me on neb mogu počakat.. On me lohka komot počaka, brez problema.. Ampak je to da bi jst rada.. Da se jst čutm prpravleno.. Zj nvem.. a si ti dožvela razočaranje, al enostavno misliš da nj bi ble punce k že pr 14ih razočarane.?? Vem da je to še mrskej druzga, brez skrbi da vem.. ampak mislm da sm prpravlena izkusit z NJIM tut še vse tist kar spada k spolnemu odnosu.. kr tut če se nam z njim poročila, sm prepričana, da hočm da je ON tisti prvi.. kr sva itak že tok dalč pršla, da sva skor že in vrjetno bova najkasnej poleti..
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 10.6.2010 20:23
**Hvala vsm za odgovore. Mislim da ste mi kr ful pomagal.. Res Hvala. Rwm. <3.<3.<3
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 11.6.2010 15:54
jst bi na tvojmu mestu koj....sam zanosit ne smeš Wink
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 11.6.2010 16:22
ucauca pravi:
jst bi na tvojmu mestu koj....sam zanosit ne smeš Wink

Smile Tok bova pa že pazila. Wink
cobbdouglas • Od: 16.6.2010 • Prispevkov: 1
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 16.6.2010 10:29
lol ne delat takih problemou z svojim prvim sexom...če ti je kul (in to je itak vsem) pol dj
CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 17.6.2010 2:01
Zajklica pravi:

js sm stara 14. 15 bom čez 2 mesca in sm že mela spolni odnos. s tipom nisva bla spupi p to ampak sm ga mela zlo rada in sm mu zaupala. zdj sm končala z njim k njegova čustva niso bla ista ampak nč ne obžalujem. pomisl o tem če si na to pripraulena, starost tu ni toook pomembna. lahko si stara 18, pa če to ni to je bz.
Lanna • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 10
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 7.1.2012 23:29
Odgovor z moje strani-premlada si.to so kao leta ko razmišlaš sam o splonosti pa temu in to hočeš probat..pa še loh ti je pol žou al pa zanosiš...
view • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 4
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 12.1.2012 14:15
wtf hodit sta začela pr 12ih?? ti si definitivno še premlada, on pa verjamem da bi rad čimprej... po mojih izkušnjah je večina ljudi, ki so izgubili nedolžnost pri teh letih to kasneje obžalovalo...
ni čudno da večino punc prvič boli, saj sploh še niso normalno razvite..

no če pa že bosta, pa po pameti
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 12.1.2012 16:50
Zajklica pravi:

Heii !! *-*

Men starost ni pomembna, če sem pripravljena na prvič. Pa če bom misla da hočem to naredit pri 14, al pa pri 19..Jst bi sicer mal počakala, ker lahko da je to sam trenutna 'želja', k bo minila čez kak dan, dva, kr sm že bla sama na istem..včeraj bla pripravljena, drug dan pa bi mi bilo žal, če bi.. Wink Have-Fun Very Happy
orchigu • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 7
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 12.1.2012 21:21
pri sedemnajstih ne bi cez noc odrasla in bla pripravljena kr na vse. men se zdi da ce se mata tok rada pa to da si prpravlena, ce si zelis to. js sm tud pr 14 pa mi ni zal ker je blo s pravo osebo Smile
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 13.1.2012 16:46
mislem da nisi prpravlana, ker če moraš to uprašet to tud pokaže neki. Glej mal še počak k ni kriva tvoja starost ampak nisi še prpravlena
Evita • Od: 26.11.2009 • Prispevkov: 87
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 13.1.2012 22:36
afna pravi:

Čaao* Smile

Jaz se čist strinjam s tabo. jaz mislim da pri teh letih še človek ni dovolj psihično razvit, čeprav res da niso leta tolko pomembna. jaz bi s prvim spolnim odnosom počakala vsaj do 17,18 leta. Če je fant res tako dober te bo čakal tudi 3 leta al pa več.
pač napisala sem svoje mnenje zato me ne razumite napačno. Embarassed

vsak človek ma svoje mnenje Smile
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: A mislte da sm premlada za 1. spolni odnos.??! 15.1.2012 0:07
Če res čutiš da si pripravljena, pol neven zakaj nebi, sam neven, v pisanju ti vidin da nisi še čisto zrela, alpa je to samo moj občutek.
Meni osebno se zdi da je res odvisno od poameznika, jas sem tudi pri 14, zdaj sva z tipom skupaj 7 mescov. Me je blo ful strah, pa sm mu rekla da sem kao pripravljena ker je on hoto, sam je pol ugotovil da nočem, pa sva počakala.. in pol se je 2 mesca kasneje zgodlo, čist spontano, brez da bi bla kaj dogovorjena. Straha sploh nisem mela, čutla nič bolečine, prvič mi sicer če ni taka posal, pol 2 pa 3 pa e dost bol. zdaj bom stara 15 Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.