Zanima me kako lahko postanem kakšni punci všeč?:)• dontask8
• Od: 5.1.2012
Zanima me kako lahko postanem kakšni punci všeč?:)
23.1.2012 22:32
Hvaležn bom za odgovore.• Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
Re: Zanima me kako lahko postanem kakšni punci všeč?:)
23.1.2012 22:48
bodi to kar si...pa ne pretvarji se
sploh pa ne u čefurja :S • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
24.1.2012 0:28
pokaž ji da ti je res ušeč in da si jo res želiš? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
24.1.2012 17:24
ful morš bit frajer... glih busanca se morš delat, pa skos tisto musko sukat... taglavn boš _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
24.1.2012 17:34
wtf ne.. kaj je kle fora..
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
24.1.2012 18:32
maš 2 možnosti: al se res zamaskiraš u čefurja, vozi avto (brez izpita si še bolj frajer) in jih boš imel dosti, vsak teden novo, ker jih ne zmanjka.
druga možnost pa je da se resno obnašaš in da ti je mar do punc. dobil jo boš, ampak po nekaj časa bo ona "iskrice" videla pri drugemu, in rekla da tko več ne gre / ali bo rekla da se mora izživet in ji ne paše več resna zveza / te bo prevarala. možno je celo da ostane s tabo, ampak takih je morda 10 v sloveniji (če odšteješ 100kilske bajse ko jamrajo da je pomembna samo notranja lepota, za postavo porihtat so pa prelene; in take ki te bojo imele za prevoz, večerjo in kratkočasenje) maš pa še 3tjo možnost pa da osvojiš kakšno mlado ki ŠE ni pokvarjena. drugač pa, pred 30im letom ne računaj na nič resnega • mussy
• Od: 3.9.2011
24.1.2012 19:23
slovenc neki neki ker pesimist si ti drgač pa nwm pejd vn, druž se, zabavi se, ne bod prasc pa vrjam bo kkšna pršla • slovenc79
• Od: 19.8.2011
24.1.2012 19:42
****š party.. jaz bi rad punco imel. ampak res punco, tako ki jo bom rad imel in ona mene, ne pa da se bo v naslednjega kekca zaljubila takoj, kjer bojo "iskrice".. pa bo še ena uboga zmedena punca xD F*CK YOU!
ja vidiš na slabe fante pa palijo vse ker so resni dolgočasni, pa ni pozitivne energije pa "iskric" pa "kemije" in ves ta bs.. pa nvm zakaj sem prasec.. no očitno je moški u vsakem primeru prasec.. • 30stm
• Od: 31.10.2010
24.1.2012 20:44
lej najprej more bit ona teb ušeč ane aja pa za tisto debato o tem kakkšne so punce in kakkšni fantje....to je čist odvisn ane kakkšn je člouk na sploh, v kakkšni družbi je itd. ....usak ma svoje izkušnje in na podlagi tega vid situacijo po svoje....in tko pride do tega sranja.....nikol se ne bomo strinjal in je brezveze take teme sploh podpirat....sam tko pač...nč slabo namerno al pa kej • SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
24.1.2012 23:19
Bodi nasmejan, drugačen od drugih tak da boš izstopal (po obnašanju, oblačilih, frizuri,...), tak te bo prej opazla če boš izstopal. Mogoče celo ko bo v tvoji bližini narediš kaj, kar ne bo pričakovala (npr. pomagaš komu, narediš kako neumnost - ampak ne takih, da bo misla da si iz prvega razreda osnovne šole).
• mussy
• Od: 3.9.2011
25.1.2012 17:15
slovenc79 pravi:****š party.. jaz bi rad punco imel. ampak res punco, tako ki jo bom rad imel in ona mene, ne pa da se bo v naslednjega kekca zaljubila takoj, kjer bojo "iskrice".. pa bo še ena uboga zmedena punca xD F*CK YOU!
ja vidiš na slabe fante pa palijo vse ker so resni dolgočasni, pa ni pozitivne energije pa "iskric" pa "kemije" in ves ta bs.. pa nvm zakaj sem prasec.. no očitno je moški u vsakem primeru prasec.. drgač nism misnla nate da si prasc, al pa kj, to je biu mišln odgovor na njegovo vprašanje • dontask8
• Od: 5.1.2012
26.1.2012 23:36
Hvala vam! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.