A je možno, da imam še vedno čustva do njega?

324 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 40
A je možno, da imam še vedno čustva do njega? 16.1.2012 23:18
No ja uglaunm.....en tip mi je že pred 7 leti ful zmešu glavo Confused in do danes se je že dvakrat poigrou z mano in me prizadeu.......mela sm tut že zvezo z enim drugim ki se je pred kratkim končala......ampak neglede na use je on še zmeri prvi na katerga pomislm če me kdo upraša če sm zalublena....on je tist na kerga se spomnm k mi gre kej narobe in k mi hod zvečer po glau da ne morm zaspat.....je možno da mam še zmeri tok močna čustva do njega negelede na to kok časa je že minil in kaj vse mi je naredu in sm mel umes že fanta ??
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: A je možno, da imam še vedno čustva do njega? 17.1.2012 17:31
Prvo ljubezen se nikol ne pozab Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.