neprijetno pri zdravniku :$

SweetSmile • Od: 28.12.2011 • Prispevkov: 7
neprijetno pri zdravniku :$ 20.2.2012 15:21
Ahoj Wink

Nism še našla nobene take teme, zato sm jo odprla na novo.

No misla sm ,da bi lahko tukej delil neprijetne izkušnje z zdravniki in js bom kr začela Razz

Glih zadnč sm bla neki bouna in sm misla najprej, da bo to tk samo mim šlo. Ampak pol k po enem tednu še kr ni blo bolš, sm šla vseen k zdravniku. In me je poslau na slikanje pluč. pol tam me je najprej ena zdraunica pregledla in je blo use kul pol me pa še ta res na slikanje pošle. In tam pol un moški tak reče, da morm čist sama not. pa js grem not in mi reče da se morm od pasa gor čist sleč in ga js začnem tak mal čudn gledat, ker sm bla pred dvema letoma tut na slikanju pluč pa mi je tista zdravnica rekla, da morm sam modrc pod majco dol dat ostalo pa mam lahk oblečenu. pa sm mu js to povedla, ampak on je še kr uztraju, da se morm sleč, tko da pol sm se. Mislim sej ne rečem da se mi je težko sleč, da naredjo preiskave, sam ko je pa ta moški ceu cajt sam bulo u mene mi je pa kr slabo gratal. :/
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: neprijetno pri zdravniku :$ 20.2.2012 19:57
ah shit, baje, da si moraš sam modrc slečt ja... Mah je meu dobr razgled kaj češ...
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: neprijetno pri zdravniku :$ 20.2.2012 21:01
koko je pa pol če greš na rentgen al pa na ultrazvok kolkov?? če kdo ve?? Wink
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: neprijetno pri zdravniku :$ 20.2.2012 21:39
Za ultrazvok ti pač potegnejo hlače mal bol dol. Nič posebnega. Za rentgen pa ne vem.
Drugač so pa zdravniki navajeni golote ker je to njihovo delo, nič erotičnega ni v tem, sploh če si resno bolan. Če ti je neprijetno pač malo potrpiš.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.