....a bi hodu/hodila z mano???

toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
....a bi hodu/hodila z mano??? 12.3.2009 20:26
A vas je kdaj strah al pa mate čuden občutk k vass pač nekdu upraša če bi hodu z vami....jst ga mam....pa ne vem kaj čm narest kar ne vem no in pol mi je tok žou...Sad

pomagajte mi Razz
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: ....a bi hodu/hodila z mano??? 12.3.2009 21:57
pa men je prau fajn če me upraša kera, prau fajn mi je sam ko je takih trenutko skor nč Very Happy drgač te pa nima bit kj strah al pa kej, itak lahk rečeš da boš še mal premislil/a, pa lepo preštudiraš pa poveš čez kak dan
Re: ....a bi hodu/hodila z mano??? 13.3.2009 15:05
underberg pravi:
pa men je prau fajn če me upraša kera, prau fajn mi je sam ko je takih trenutko skor nč Very Happy drgač te pa nima bit kj strah al pa kej, itak lahk rečeš da boš še mal premislil/a, pa lepo preštudiraš pa poveš čez kak dan

ja mne je tut en uprašu tk kr po enem dnevu ko sma se spoznala pa sm mu rekla da bom preštudirala pa sm mu nasledni dan pouedla... sploh ni problema u tem Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: ....a bi hodu/hodila z mano??? 13.3.2009 15:44
partygirl pravi:
underberg pravi:

ja mne je tut en uprašu tk kr po enem dnevu ko sma se spoznala pa sm mu rekla da bom preštudirala pa sm mu nasledni dan pouedla... sploh ni problema u tem Very Happy

in kak je biu odgovor, si ga osrečla al ne?
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: ....a bi hodu/hodila z mano??? 14.3.2009 10:44
jap čist razumem to Wink
če ti je oseba res ušeč.. morš premislat mau če bi z njo meu kej večč pa pol pač raunaš po občutku.. Smile
če ti pa ni.. je pa kr težko rečt ne.. ampak nikol ne reč ja sam zato d ga ne bi prizadelaa.. še vedno si na prvem mestu ti pa tvoji filingii Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.