Heii

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Heii 10.1.2012 20:49
Umm ja jest mmam en welk problem .. pogoče se wm bo zdel smšn sam stanje je kr precej resno , res z ničemr si neznam pomgat... Problem je da se za wsako stwar jokam krkol ''hudga'' se mi zgodi npr : se skrega jokam, me ušol **** ker kej neznam --> jokam, če poslušam žalostno glasbo al pa nežne balade --> jokam , berem kjigo --> jokam.. ja toj je moj problem jokam usaj ene 2x-3x na tedn in mi gre to res naživce ker mi drugi pravjo da ni normalno ampak se sploh nemorm ustavt .. potlej so pa jezni ker jokam in poj jokam še zato ker so jezni ker jokam.. tak je moj začran krog k ga nihče ne razume Sad( upam da me kdo razume in mi lahko pomaga .. :=) hwala aja pa tut nasplošno uzamem use stwari preveč osebno in sm dost nežna duša wsaj tko mi drugi prawjo.
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: Heii 10.1.2012 22:57

Heii..am taka sm jst bla pred par leti..sicer sm še zdej tko občutljiva in mi je mal smešn, da se za neke stvari sploh ne sekiram oz. jokam, za kar sm se, pa se zdej drugi bolj.. jst sm ž tko občutljiva skos, med menstruacijo še bol, takrat bi se najrajš sam drla, pa se zadržim, pa mislim na kaj lepega.. Smile drugač pa verjetno ne boš vedno taka, mogoč je to sam kako obdobje, tk ko je blo pri men..sem se spremenila zelo v enih štirih letih.. in sm zihr da se boš ti tud..pa ene še kr ta puberteta mal tko potegne not, pa so za to tud mal bol občutljivi.. drugač pa lahko probaš tak, da ko misliš da boš začela jokat, preprosto začneš globoko dihat pa mislit na kaj lepega..to jst včasih probam in deluje Smile
avanii • Od: 11.7.2009 • Prispevkov: 18
Re: Heii 19.1.2012 23:12
Pomisl na to, da se stvari ne bodo nč spremenile, če boš jokala, samo sebe boš uničla tko. Nekej najdi, kar te veseli, nardi bolj samozavestno, veselo. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.