hujšanje v slabih pogojih

teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
hujšanje v slabih pogojih 4.1.2012 20:41
Heeei.
No pr men je pa takle..pač za nou let sm si dala cilj da bom shujšala;D
no in zdej usak dan nardim okol 50-60 trebuššnjakou in 20 počepou..
In pač glede na to da sta to samo 2 vaji..me zanima če mate še kake druge predloge..
aja..ven nemorem it laufat al pa kej ker živim v kraju kjer ni ne igrišča,ne pločnika..tak da je bol težk kr po glauni cesti ni glih najbolj fajn laufat ne..
pač pred hišo pa tut nemorem it ker živim v bloku;S
tak da prosim če mi povete za kake učinkovite vajee:)

stara sm 15, mam 60kg & vlka sm 168cm Smile

hvala že vnapreeej:D
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: hujšanje v slabih pogojih 4.1.2012 20:47
Hm.. jst sicer vaj nisem delala in sem v 1 mesecu shujšala 5 kg. Samo malo sem spremenila prehrano, in čokolado in to sem vseeno jedla, enkrat na teden. Mela sem pa tud 60 kg.. Very Happy
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Hoii 4.1.2012 21:00
Hehe punca teb res ni treba ''hujšat'' je pa fino če se ukwarjaš športom za zdrawje pa wzdržuješ to telseno težo . weš če se boš welik telovadila delaala počepe , sklece , poskoke itd . bo twoja teža na tehtnici narasla ane misli da si se zredila to pomeni da si le pridobila na mišični masi ki pa je weliko težje od maščobnega tkiwa ..mišice pa nam pomagajo kuriti maščobo saj potrebujejo weliko hrane .. zato ljudje z enako telesno težo in različnim procentom maščobe izgledajo powsem drugače .
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: hujšanje v slabih pogojih 4.1.2012 21:20
Hujšat! Najbol bi blo, da bi ble use visoke 170, težke pa 50... -.-
Ne počni tega zaradi teže. Me pa veseli, da si se odločila za šport, ne pa za stradanje, kot večina Smile
tole... Če ti pomaga Smile
[link]
Re: hujšanje v slabih pogojih 4.1.2012 22:27
ahaa hvalaa useem! Smile
ja pa sej aveš js pač hočem da bi mela mal bol raun trebuh, bolj suha stegna & boke Smile)
Anceeej • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 2
Re: hujšanje v slabih pogojih 5.1.2012 18:06
Jst sm rauno dans zjutraj opazla da sem mau shujšala ko sem si eno majco oblačla pa sm povedla mami pa je rekla da ni čudno da tak al tak skoro nič nea jem *kar je po eni strani res* ampak ji nisem verjela pol pa sem to frendici povedala pa je rekla da pomoje tud zato ker sem mau zrasla kar je pa tud res Very Happy
nuxas • Od: 2.11.2011 • Prispevkov: 16
Re: hujšanje v slabih pogojih 5.1.2012 21:38
Ne hujšat jz sm postala obsedena in sem bla anoreksična
brezka • Od: 16.12.2010 • Prispevkov: 13
Re: hujšanje v slabih pogojih 6.1.2012 16:20
Zakaj sploh hujšat pri 15 letih, če pa še rastete in že samo s tem kurte težo. Ok, ne rečem za tiste, k majo res pretirano težo, če pa ne, kaj hitro lahko pride do anoreksije. Raj mal poglejte tole pa si preberte: dieta, hujšanje. Predvsem poglejte telovadne naprave in ne praškov. Je namreč velik boljš telovadt, pa jest čist vse.
Lanna • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 10
Re: hujšanje v slabih pogojih 7.1.2012 0:34
To kar delaš,še zmer deli pa velik vode pij.naprimer ko boš lačna popij okol 2dl vode in to res pomaga.ne govorim ti zdej da nesmeš jest,sam velik vode pij tut po obrokih pa pazi,da ješ čimvč sadja pa zelenjav pa tega.sm pa brala tut to,da morš še usen beljakovine pa maščobe jest ke čene se boš odvadla jest in boš anoreksična Smile

Good luck!:**
Re: hujšanje v slabih pogojih 7.1.2012 11:30
ooo hvala vam useem(:
zdej pa držte pesti da mi bo uspel;D
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: hujšanje v slabih pogojih 7.1.2012 19:21
ko si lačen se JE. ampak malo. da si lačen pomeni da mišice rabijo hrano in če je ne dobijo začnejo razpadat. pojest moraš malo, če pa preveč poješ se nalaga v maščobe.

maščobe se kurijo SAMO s telovadbo, s stradanjem izgubiš samo mišice, zaradi česar bo res manj kil ampak moč, zdravje, počutje bo šlo na velik minus.

če imaš preveč kil predlagam da tečeš/voziš kolo (če maš sobno kolo mogoče, je super zadeva) v glavnem nekaj da se dobro preznojiš. lahko tudi savna ampak tam ni nič gibanja.

s telovadbo pa bolj mišice krepiš, kar je tudi fajn. karkoli delaš je dobr samo da se giblješ. pa vode veliko spit, ker pospeši procese v telesu (boljša prebava, prekrvavitev, čiste ledvice).

pa zdravo jest seveda. ne neke stroge diete ker se je naveličaš in je potem spet isto. u izi, še vedno sem pa tja kak mcdonalds, ampak manj. že s tem da telovadiš zadost dobro narediš. ješ lahko kolikor hočeš dokler se redno gibaš ne bo nobenega problema.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.