tamponi• pokovec
• Od: 20.11.2011
• Kraj: ljubljana
tamponi
19.1.2012 16:58
ko sem si probala dat tampon not, mi sploh ni šel do konca...bolel me je in sploh ga nism mogla potisnt naprej...prejšnje dneve mi je šel, danes ko sm enega že ven dala, mi ta drug sploh ni hotu not...ali je to, da je prejšnji tampon use popil in da zdej mormm mal počakat ?? ali pa da mi je zutri večina m. odtekla?in da bo zej popovdne čist mal?
• pokovec
Re: tamponi
20.1.2012 15:40
pomagite!! • erkica
• Od: 2.9.2010
21.1.2012 17:23
Lej vse je odvisno od velikosti tampona men grejo vsi skor sm ne uni največji...če uporablaš kere une iz lidla al pa merkatorove je fajn da nehaš ka če še nisi seksala je bolš da maš Ob pro confort ka je velik bolš..drgač pa če ga spraviš not pa te špika ja mal zasuki v levo al pa desno če pa ne gre do konca pa je ok če si jo mal zmočiš da je vlažna da lažje zdrsne not upam da sm ti pomagala če te še kej zanima vpraš _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] • pokovec
21.1.2012 21:47
a ma kera tampone tud za ponoč? ker js bi rajš mela tampone tud za ponoč....
• erkica
• Od: 2.9.2010
22.1.2012 14:40
pa lahk...sm odvisn je kak močno maš...če ne se pa vstan o ponoč pa si ga zameji • pokovec
22.1.2012 22:54
js nebi tamponov menala u šol na straniščih...sej, če bi imela takrat ves čas enaka bi ga mela notri ene 7 ur pa pol....ali je to preveč??? itak mam šibko m.
• pokovec
23.1.2012 16:10
dans sem imela tampon notr 7 ur in ni bil skoraj nič rdeč....ven mi je šel brez bolečin, četudi je bil skoraj ves še bel...ker sem imela zelo šibko m. ali je varno imet tampon, čeprav nimaš skoraj nič menstre...če bi imela dnevni vložek, bi mi pa lahk čez šlo.kaj mislte, ali je dobr met tampon, ko nimaš skoraj nič menstre?? ker jaz ga bi še vsen mela.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.