love love love :/

alvininvevericki • Od: 26.5.2011 • Prispevkov: 38
love love love :/ 21.1.2012 11:40
hejhoj Smile i've got a problem. zalublena sm u enga fanta in rečmo da mu je ime alex Wink
ene 7,8 mescou nazaj je bil on vame zalublen, js nism nč čutla do njega ,razn zlozlozlodobrga prijatlsva. zdej pa.. ene 3 tedne nazaj sm zaznala da sm mu spet ušeč..pisu mi je take kt da sva par dobesedno, kasnej sva si pa oba tko pisala. in postala sm zalublena vanga.
sam za informacijo: hodva na isto šolo, js sm v 7. razredu, on pa v 9.
in pol sva si pisala cele dneve, na avtobusu sva skup sedela, hodila na sprehode, ipd.
..IN TLE JE PROBLEM: en tedn nazaj mi je razlagu kok sovraž svojo bivšo, kr se kr neki laže okol, ipd. .....in zdej-en tedn po tem kok jo je sovražu, STA SPET PAR! in zdej nevem, a se je sam zajbavu z mano? kok jo je lohka en tedn nazaj sovražu, zdej sta pa spet skup?

shit, pomagite :/ in hvala že unaprej Smile[/u]
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: love love love :/ 21.1.2012 17:02
od ljubezni do sovraštva je samo en korak. Drugač pa če misleš da te je usvaju pol je dober da mu poveš kaj si misleš in kako čuteš do njega, k mogoče ga je samo strah ti povedat da tud on tko čut.
alvininvevericki • Od: 26.5.2011 • Prispevkov: 38
Re: love love love :/ 21.1.2012 18:24
ČE on tud tko čut k jst.. iz kazga razloga je pol z njo? :/

pa tut k mi je reku da je vame, da me ma rad, da bi hodu z mano..je blo v hecu..vsaj tko je reku :/

Nazadnje urejal/a alvininvevericki 21.1.2012 18:32; skupaj popravljeno 1 krat
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: love love love :/ 22.1.2012 2:08
mogoče si zamudila moment.. drgačpa ne morš wedt kaj se je dgajal ta cajt z njima..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.