aranžerski tehnik ;3

jasmina13 • Od: 17.2.2011 • Prispevkov: 45
aranžerski tehnik ;3 7.1.2012 19:21
Heeei Very Happy
js sm letos 9.r in me zanima kam se boste kej vi upisal in to ;D
+ js se bom verjetn upisala na Aranžersko u Celje. p me zanima če je že kdo n tisti šoli al p če kdo gre. ;D
Napište če karkol vete al neki. ;D
HaveFun ;3 Wink
97efa • Od: 28.11.2011 • Prispevkov: 18
Re: aranžerski tehnik ;3 7.1.2012 22:15
cauu!
js sm letos tud 9 class pa mamtut js neke take probleme ampk že od negdaj sannjam da bi bla frizerska tok da če ne bom sprejeta mam pa nasledne možnosti

- aranžerska ljubljana
- mediska ljubljana
. veterina (veterinarka)
in zj js nevem kakš uspeh morš met da gor prideš pa tko k najb ai želim da bom frizerka sm če ne bom sprejeta ne bom tok zadovolna z drugimi naštetimi poklici tok da prosim če mi lohka poveste kakšn uspeh ora bit da si sprejet gor

sm pa že usa leta prav dobra!!

jasmina js ti priporočam da na net napišeš aranžerski tehnik pa ti bo kar nekaj podotkov vn vrglo Razz
Katty96 • Od: 1.11.2010 • Prispevkov: 4
Re: aranžerski tehnik ;3 8.1.2012 14:11
Lej ce se bos upisala na aranzersko pol se bomo se kej srecale Very Happy jz sm letus 1. Letnik aranzerskega programa in morm rect d je prou fajn Very Happy ucitelj so fulla fajn, ne dajo skor nc naloge pa snov je snov 7,8,9 razreda. Jz sm mela matematko u usnovni sol 2 tuki jo mam 5 ;D drgac ce te se kej zanima kr upras.

Pa sory ce cudn pism - sm na ipodi^^
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: aranžerski tehnik ;3 9.1.2012 19:07
Citat:
..že od negdaj sannjam da bi bla frizerska tok da če ne bom sprejeta..

to sploh ni vprašanje če boš sprejeta, tm so večinoma sam taki k so mel v osnouki slabe ocene tko da če te to res veseli pejt Smile drgač pa rajš priporočam aranžersko (sicr sm js na gimn) pa mam prjtale iz aranženske lj pa praujo da je zakon..its all up to you
Re: aranžerski tehnik ;3 9.1.2012 19:17
Katty96 pravi:
Lej ce se bos upisala na aranzersko pol se bomo se kej srecale Very Happy jz sm letus 1. Letnik aranzerskega programa in morm rect d je prou fajn Very Happy ucitelj so fulla fajn, ne dajo skor nc naloge pa snov je snov 7,8,9 razreda. Jz sm mela matematko u usnovni sol 2 tuki jo mam 5 ;D drgac ce te se kej zanima kr upras.

ahaaa. Hvalaa ;DD
pa si u celju to? a mas fb? bi te p res kakih par stvari uprasala Very Happy
Katty96 • Od: 1.11.2010 • Prispevkov: 4
Re: aranžerski tehnik ;3 9.1.2012 19:25
jasmina13 pravi:
Katty96 pravi:

ahaaa. Hvalaa ;DD

Celje ja Very Happy Drgač sm iz hrasnka, tak d se 1 uro pelem z avtobusam d sploh pridm u šulo. Sam je pa carsk Smile
Valda d mam Fejsa. Ti pošlm link pu pm? Smile
Re: aranžerski tehnik ;3 10.1.2012 15:58
Katty96 pravi:
jasmina13 pravi:
Katty96 pravi:

ahaaa. Hvalaa ;DD

Celje ja Very Happy Drgač sm iz hrasnka, tak d se 1 uro pelem z avtobusam d sploh pridm u šulo. Sam je pa carsk Smile
Valda d mam Fejsa. Ti pošlm link pu pm? Smile

hehe ahaaa lepo pol Very Happy
ja prosim. al p me kr dodej. jasmina sambolič. p klikn k bom gor d bom vedla zka se gre hehe Very Happy Hvala ti ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.