kako naj ga pozabim ko pa ga vidim vsak dan• monja
• Od: 10.11.2008
kako naj ga pozabim ko pa ga vidim vsak dan
5.2.2009 22:23
kako naj ga pozabim? podrobnosti niso pomembne (jih je zelo veliko!) razen tega da me noče?
• metuljcica2
• Od: 27.1.2009
Re: kako naj ga pozabim ko pa ga vidim vsak dan
23.2.2009 14:41
Oj!
kako veš, da te noče? Si mu povedla, da ti je všeč? Ali je zaseden? • sabincaa
• Od: 24.2.2009
24.2.2009 1:30
hej.kokr vidm d si napisala d je velik podrobnostin se da is tega vidt d se ti je velik stvari zgudil k niso ble neki najbolše..lej js sm bla tut is enim tipom k sm ga mela ful rada in sm misnla d nemorm brez njega,pa moja najbolša kolegica je bla z njem..takrt sm misnla d bom umrla..sam lej pogovor se iz enim tko odkrit [lohk napišš msn) pa nej ti da gdo kkšn nasvet..pa vrjem d ga boš čez čs pozabla..upam d ga boš lohk..mn misl nanga ne se družt is istimi frendi kukr se on..deli se d ti ni do njega al p kej tazga..
• Vita
• Od: 6.2.2009
24.2.2009 14:15
sabincaa pri meni je isto; sem v enega tipa, moja bf je tut u njega tk da ona za to neve. vedno se mi je zdelo da sm tut js njemu všeč, sam pač sm sramežljiva. in pol mu je to moja frendica povedla (da je u njega) in on ji je reku da je tut ona njemu ušeč. to se je zgodilo med počitnicami. no zdj ta 2 dni v šoli se mi zdi da me ni niti enkrat pogledu, prej sma se pa ceu cajt gledla. no če ma gdo kakšen nasvet pliis naj pove. pa tut če gdo ve komu bi lahk to povedla use, kr mi je teško vse zadržat za sebe.
to je to. podrobnosti je pa preveč, da bi vse povedla • euch
• Od: 24.2.2009
24.2.2009 19:59
kako veš da te noče ali si mu kdaj povedala, da ti je všeč???
lahkoo ga pozabiš tako da se naprimer ukvarjaš z drugim delom npr. bereš, se učiš.... mogoče bo to delovalo..najbulš pa da komu zaupaš od svojih prjatlc!!! • Vita
• Od: 6.2.2009
6.3.2009 15:04
nisem mu povedala, ker me je sram in strah. na njega so nore čist use punce- je ful popularen, jaz pa sploh nisem. večinoma se sploh noben ne zmeni za mene. sam za tega mi je pa prijateljica rekla, da me ceu čas opazuje, pa še kej takega. ga je vprašala, če sm mu ušeč, pa je reku tk tk. res me je strah, pozabit ga pa ne morem, ker ga vidim usak dan!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.