BELJENJE ZOB
• labodcek
• Od: 1.2.2012
BELJENJE ZOB
26.6.2012 0:12
hej ja imam eno rumeno barvo in me tooo fuul moti in kako se je znebim?? in use imam kar rumene barve ne tok močno.. sam eno imam.., useeno me ful moti in rad bi mel bele zobe.. če redno uporabljam zobne paste in koliko dni bodo usi normalno beli??? ali je znebim z pomočjo beljenjem zob??? pliz resno :/ in hvalaa za hiter odgovor.. • superskuna
• Od: 6.6.2012
Re: BELJENJE ZOB
26.6.2012 12:48
men se zdi da te paste nc ne pomagajo, kr pac belino zob mas ti ze zapisano u genih alneki haha. ce te res tok motjo, probi belilne trakove, drugac pa beljenje zob.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
1.7.2012 21:13
labodcek pravi:ja imam eno rumeno barvo in me tooo fuul moti in kako se je znebim??) drugič reci "zobje so rumene barve", ker tole mal živih duš zastopi kaj hočeš povedat. zobe si umivaj z zobno pasto, 2krat na dan. če so bojo beli, bojo beli, če ne bojo, pač ne bojo, bojo mal rumeni. zdravi bojo in to je edino kar te ima za skrbet • labodcek
• Od: 1.2.2012
1.7.2012 22:53
aja ok in hvala ej slovenc79: ja sori da sm napako napisal ni kej da mi slovenščina malo nagaja?? • mras
• Od: 3.7.2012
3.7.2012 11:57
Jaz imam pobeljene zobe, naredil mi je zobozdravnik v celju, v zobozdravstenem centru diamant [povezava]
tale stran je tudi ful dobra: [povezava] • Alinska
• Od: 27.6.2012
3.7.2012 14:19
Drugač obstaja prah za zobe, v katerga pomočiš rahlo navlaženo krtačko in si skrtačiš zobe - ful lepo odstrani tud zobni kamen. Drugače pa se strinjam - bistvo je, da imaš zdrave zobe, če so pa naravno malo manj beli, pa nič zato. Ne sekiri se
• Alinska
• Od: 27.6.2012
3.7.2012 14:20
Aja, ta prah se dobi v Avstriji, pri nas ne vem če ga majo. Mami ga kupuje gor.
• Rebekky
• Od: 1.7.2012
3.7.2012 16:24
mras kolk si pa plačala za beljenje? A je dost samo enkrat, če greš?
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.