wii network service

evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
wii network service 3.1.2012 19:31
mene zanima kle pr wiiju k sm hotla it na shop. mi je napisal da se morm strinjat z nekimi pogoji na 'wii network service' sam js tega sploh ne najdm. kje je to? kaj morm narest?
če kdo ve, hvala(:
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: wii network service 3.1.2012 22:05
ja mene to tut zanima Smile prosim če kdo ve naj pove
huala Very Happy
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: wii network service 4.1.2012 18:01
haha zaenkrat noben ne ve. al pa nima srca da bi deliu to informacijo >.<
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: wii network service 4.1.2012 22:17
prvo nastavi da NISI iz slovenije, pol pa pojdi pot nastavitve in bo tam pod network al nekaj takega. V glavnem našla boš samo če boš nastvla da NISI iz slo, ker pri nas to še ni podprto.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: wii network service 5.1.2012 21:40
google it.. stric gugl we use Razz
Re: wii network service 7.1.2012 14:26
swm guglala Very Happy
sam piše samo use kar pač rabš vedt o tem pa zakaj je to dobr pa to.. Very Happy ni mi pa pršl na miseu da mogoče mi jaki slovenci tega ne mormo narest >.>

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.