prosim pomagaj, srednja šola- TORBICE

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
prosim pomagaj, srednja šola- TORBICE 6.8.2012 23:26
hej:D

mene pa zanima, kakšne torbice, nosite v srenji šoli? oz. kje jih kupite? ker jaz si jo zelo želim imeti, ampak nevem kje si jo naj kupim. če ve kdo tudi mogoče kdo, kje se da kupiti torbico, po ugodni ceni?

hvala že za v naprej! Smile Smile Smile
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: prosim pomagaj, srednja šola- TORBICE 7.8.2012 0:00
dobis jih res poooousod, narocis prek neta.
glej da bojo ustrezale pogojem, pac js mam sam akto in sm dajala sam 1 ucbenik alpa 2 notr, pa ubistvu nism rabla neke ful velke torbice, sam da je sla akta notr. drugac pa ene moje sosolke so mele akto po rokah, pa eno mejhno torbico zravn, kar se mi zdi ful neprirocno.
drugac pa mas ksne adidas torbe so lusne, Taily Weil, New Yorker, C&A, res pousod jih mas (:
bemyself • Od: 7.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: prosim pomagaj, srednja šola- TORBICE 7.8.2012 11:52
kaj pa kaj takega , ubistvu sem podobnega mnenja kot oseba nad mano [link] , meni osebno so take najbol ušeč (addidas in nike) Very Happy na katero srednjo greš ? =) na recimo medijski ne rabš velike, ker menda skor da ni učbenikov, medtem ko gimnazije imajo kar velik.

Nazadnje urejal/a bemyself 7.8.2012 11:59; skupaj popravljeno 1 krat
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: prosim pomagaj, srednja šola- TORBICE 7.8.2012 11:59
bemyself pravi:
kaj pa kaj takega, meni osebno so take najbol ušeč (addidas in nike) Very Happy na katero srednjo greš ? =) na recimo medijski ne rabš velike, ker menda skor da ni učbenikov, medtem ko gimnazije imajo kar velik.

ti ti ti ti ti hodš na medijsko?! Prosm reč jaa Smile
bemyself • Od: 7.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: prosim pomagaj, srednja šola- TORBICE 7.8.2012 12:01
theoneblondie pravi:
bemyself pravi:
kaj pa kaj takega, meni osebno so take najbol ušeč (addidas in nike) Very Happy na katero srednjo greš ? =) na recimo medijski ne rabš velike, ker menda skor da ni učbenikov, medtem ko gimnazije imajo kar velik.

ti ti ti ti ti hodš na medijsko?! Prosm reč jaa Smile

na tvojo žalost ne, žal... =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.