Prosim klik :-))))))

samosgs • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 83
Prosim klik :-)))))) 4.1.2012 16:24
Smile

Nazadnje urejal/a samosgs 1.2.2012 21:09; skupaj popravljeno 2 krat
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: Prosim klik :-)))))) 4.1.2012 17:21
Heii !! Very Happy

Najprej moram napisat, da mi gre resnično na živce, ko berem kako se kdo pritožuje, če bo dobil prijatelje, ker ni tako lep, tako popularen,... Da me ne boš narobe razumel, povedati želim, da se vsi ti sekirajo brezveze in to ni letelo nate. Poznam toliko ljudi ki imajo težave z vidom, sluhom,...in imajo vseeno prijatelje..tako da se ne sekiraj, ker pravi prijatelj vidi tvojo notranjost. in verjamem da si prijazen, pošten, ravno zaradi tega boš dobil prijatelje. Very Happy upam da sem ti pomagala.. bodi takšen kot si, takega te bodo imeli najraje Very Happy

vso srečo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.