PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs

xonna • Od: 29.12.2011 • Prispevkov: 8
PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 5.1.2012 22:54
mam eno frendico, ki jo fant vara z dvem drugimi puncami. Ta ''njen'' fant je pa moj najboljsi prijatelj..

in js zdj nevem a nj povem teli frendici da jo on vara al nee to me res ubija :/

Proosm pomaagite k nevem kaj nj nrdim :/

THANKS (:
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 5.1.2012 23:04
xonna pravi:
mam eno frendico, ki jo fant vara z dvem drugimi puncami. Ta ''njen'' fant je pa moj najboljsi prijatelj..

in js zdj nevem a nj povem teli frendici da jo on vara al nee to me res ubija :/

Proosm pomaagite k nevem kaj nj nrdim :/

THANKS (:

SadSad Jst bi najprej vprašala fanta kaj misli s tem doseči in zakaj to dela tej punci, ki ga ima tako rada.. jst ne bi povedla frendici, zato kr pol bo best frend jezen, ko bo zvedu, njemu bi pa povedla, da bi lahko vsaj s tvojo frendico prej zaklučo, če si že išče druga dekleta, ali pa naj se spravi v red in ima rad njo.. 'tisti' dve vesta da ima punco ? Very Happy
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 5.1.2012 23:08
jaah sam fora je u tem da je on PLAYER z usako se hoce igrt in probala sm mu 100x povedat da tko ne gre sam k ne posluusa skos po svoje dela in to mi gre na ziuce sam je useen moj best friend sam njemu se da zaupat in use..

nee nobena od njih ne ve kaj on dela :/
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 5.1.2012 23:47
xonna pravi:
jaah sam fora je u tem da je on PLAYER z usako se hoce igrt in probala sm mu 100x povedat da tko ne gre sam k ne posluusa skos po svoje dela in to mi gre na ziuce sam je useen moj best friend sam njemu se da zaupat in use..

nee nobena od njih ne ve kaj on dela :/

Aha. Sad Kaj pa če bi svoji frendici nekako odprla oči. ne da bi ji direktno povedala, ampak da bi ga ona sama zraven dobila al pa kej.. Very Happy
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 5.1.2012 23:49
bom probala. hvala da si povedala kaj naj k res nism vedla (:
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 5.1.2012 23:51
Vso srečo..upam da ti bo uspelo Smile) Poročaj kak je šlo... Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 6.1.2012 19:05
raj mal zagroz tipčku da boš powedala negowi punci pa opazuj njegou odziu.. če bo presran alpa zatežen ratu pomen da mu klub usmu ni usen .. če se mu bo pa ****.. nwm no.. alpa unima dwema raj powej k ga bosta **** k bosta zwedli da se sam **** z njima..
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 6.1.2012 21:19
pk4life pravi:
raj mal zagroz tipčku da boš powedala negowi punci pa opazuj njegou odziu.. če bo presran alpa zatežen ratu pomen da mu klub usmu ni usen .. če se mu bo pa ****.. nwm no.. alpa unima dwema raj powej k ga bosta **** k bosta zwedli da se sam **** z njima..

hvaala na helpu.

bom ze neki skp spraula k to je nesraamno od njega.
Lanna • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 10
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 7.1.2012 0:30
Js bi na tvojmu mestu njej povedala če je tvoja frendica pa to.če je pa ta fnt res tvoj ful dobr prjatu se pa najprej z nemu pogovor.
jst tega sigurno nebi kr pustila ampak bi ukrepala.Pa še z dvema jo vara?!!
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 7.1.2012 18:35
Lanna pravi:
Js bi na tvojmu mestu njej povedala če je tvoja frendica pa to.če je pa ta fnt res tvoj ful dobr prjatu se pa najprej z nemu pogovor.
jst tega sigurno nebi kr pustila ampak bi ukrepala.Pa še z dvema jo vara?!!

sj znemu se bom koj pogovorila sam da ga dobim xD
Ja z'dveema :S

no hvala tud tebi za nasvet ane (:
Re: PROBLEM MAM :/ heelp ce mas cs 8.1.2012 20:50
SaRxjdk2 pravi:
Vso srečo..upam da ti bo uspelo Smile) Poročaj kak je šlo... Razz

no tko..

s najbolsim frendom sva sla uceeri na pijaco in sva se pogovorila o tem. pac rekla sm mu ta to ni dobr in je reku da vee pa sm mu reekla nj zbere tisto k mu je najbol useec ne pa da je z usm trem.

in zdj ni z tisto mojo frendico ampak je izbrau cist eno ta leevo in dons mi prau da je bols tko z eeno kokr pa usem trem hehe.

Aja pa hvala usm no.
caau :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.