zgodbica
• dekle
• Od: 24.5.2011
zgodbica
4.1.2012 14:45
danes sem dežurna. vsi so v razredih in hodniki se mi zdijo še posebej tihi. sedim za mizo in premišljujem. opazujem omarice, mize v jedilnici in hodnik pred mano pogled se mi vstavi na roki. na roki s podpisom. spomnim se kako je nastal. tisti večer je bil čudovit. po Ljubljanici smo se vozili z barko. Ljubljana je v decembru še posebej lepa. povsod jo razsvetljujejo pisane lučke. a meni ni bilo do tega, da bi jih opazovala. zeblo me je, zato sem stopila v notranjost barke.tam so bile 4 dolge mize. na vsakem robu 2. pri zadnji mizi na levi je sedela Žana. prisedla sem. na mizi je bil kemik, zato sem začela poigravati z njim. ko sem ga odložila na mizo, ga je vzela Žana. prijela me je za roko in nekaj napisala. svetlobo so nam dajale samo sveče zato nisem takoj videla kaj počne. ko je končala sem potegnila roko k sebi in jo osvetlila s telefonom. "Žany". to je pisalo na roki. na hitro načičkano ime, ki mi je pomenilo veliko. z eno besedo je veliko. povedala mi je, da je med nama končno vse spet tako kot je bilo. potreben ni noben zadržek več. nato sem sedla k njej na kolena. tako kot tisti dan ko sem jo spoznala. vedela sem, da je pozabila, kako grdo sem ji povedala da nebom peljala njenega psa ven. vedela sem da je pozabljeno pismo ki sem ji ga napisala, in mojega vedenja se tudi na spomni več.
ali naj nadaljujem? pa kritike bi prosila) • SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Re: zgodbica
4.1.2012 15:00
Men je zgodbica sicer ful všeč, ampak tega stavka nisem razumela :
na vsakem robu 2. pri zadnji mizi na levi je sedela Žana. Drugač pa upam da boš napisala nadaljevanje, ker me ful zanima in mi je zgodba všeč. • dekle
4.1.2012 18:33
SaRxjdk2 pravi:Men je zgodbica sicer ful všeč, ampak tega stavka nisem razumela :
na vsakem robu 2. pri zadnji mizi na levi je sedela Žana. Drugač pa upam da boš napisala nadaljevanje, ker me ful zanima in mi je zgodba všeč. na vsakem robu sta bili dve mizi. pri zadnji mizi na levi je sela Žana. • dekle
4.1.2012 18:44
naenkrat zazvoni zvonec in me zdrami. mimo mene se vsuje kup otrok veselo klepetajo. nekateri se vstavijo pri moji mizi in me celo ogovorijo. odgovarjam jim vendar sem z mislimi čisto drugje.razmišljam o dogodkih ki so se zgodili v preteklem letu. december nas je že obiskal kar pomeni da bo kmalu leto dni odkar sem poznala očetovo dekle. bil je31.december in po petih letih sem končno novoletne praznike praznovala z očetom.šla sva v kranjsko goro. tam so imeli najeto hotelsko sobo. meta(očetova punca) in ostali so bili tam že cel teden. v sobi sta naju pričakali le meta in njena prijateljica Majda. ostali so še smučali. nisem vedela kdo so niti koliko jih je. med čakanjem da se vrnejo sem se igrala s kužkoma. ko sem slišala odpiranje vrat sem postala nervozna. komaj sem čakala da vidim s kom bom dočakala novo leto. vstopili so trije.
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.