Samski/a• Eay
• Od: 25.4.2010
Samski/a
5.3.2012 20:39
mene zanima čist tko kok je vas takšnih k ste samski? zakaj ste samski? vam je fajn tko? al bi radi meli nekoga k bi vas vsak dan objel:)
• anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: Samski/a
5.3.2012 21:22
Samska sm, ker sm še premal zrela za ljubezen in se niti ne trudim iskat kej resnega.
Zaenkrat mi je čist kulj, bo že prišu čas za mene :) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • iPoison
• Od: 6.10.2011
5.3.2012 21:32
Sm samski:) Vrjetn zarad izgleda ker nism en tistih "hudih" tipov kar je danes potrebno,da si v zvezi z nekom. Drgač se pa kakšne lušne dekline nebi prov nč branu • annaerzar
• Od: 6.6.2011
5.3.2012 21:57
sm končala dvo mesečno zvezo pred kakimi 2 tedni.. ni čutu več nč do mene pa nisva se dost vidla ; ) se zgodi..
• justfly
• Od: 17.7.2011
5.3.2012 22:13
annaerzar pravi:sm končala dvo mesečno zvezo pred kakimi 2 tedni.. ni čutu več nč do mene pa nisva se dost vidla ; ) se zgodi..
o ana by: tvoj bosanac :* • annaerzar
• Od: 6.6.2011
5.3.2012 22:15
Ever pravi:
annaerzar pravi:
sm končala dvo mesečno zvezo pred kakimi 2 tedni.. ni čutu več nč do mene pa nisva se dost vidla ; ) se zgodi..
o ana by: tvoj bosanac :* o anja • justfly
• Od: 17.7.2011
5.3.2012 22:24
annaerzar pravi:
Ever pravi:
7
annaerzar pravi:
o ana by: tvoj bosanac :* o anja hahaha ja ma tuki je drugačn filing ne • levinja1996
• Od: 16.10.2011
6.3.2012 14:41
anabanana pravi:Samska sm, ker sm še premal zrela za ljubezen in se niti ne trudim iskat kej resnega.
Zaenkrat mi je čist kulj, bo že prišu čas za mene kujk si ti stara..?? • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
6.3.2012 16:58
levinja1996 pravi:
anabanana pravi:
Samska sm, ker sm še premal zrela za ljubezen in se niti ne trudim iskat kej resnega.
Zaenkrat mi je čist kulj, bo že prišu čas za mene :) kujk si ti stara..?? :) 14:D _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • rose1
• Od: 27.2.2012
6.3.2012 18:20
sm že spuznala enga tipa pa stvar nikamor naprej ne gre drgač mi je pa tale samskost še čist fest • smilelily
• Od: 5.3.2012
• Kraj: Maribor
6.3.2012 19:03
sn še tudi samska seveda bi pa tut jas (kot skoraj vse punce) mela kakšnegaa, ki bi mi polepšal dan • 30stm
• Od: 31.10.2010
6.3.2012 20:23
hejla...no pa da se še jst pridružm klubu samskih xD (nč slabga mislna s tem)....am u bistvu si ful želim met ane...sam pač nism ena izmed lepih al neki....ugly bety pa podobn al neki xD,.....pa ogromno problemov sama s sabo hh ...ah ja no.... • krohop
• Od: 25.2.2012
6.3.2012 21:36
no pa še en zram jah... samski sm sigurn zaradi več razlogov... prvi je ta, da ne spadam v rang najlepših... nikol nism velik iskal bolše polovice... mam drugačen način razmišljanja za svoja leta, predvsem zaradi bolezni, ki me je doletela... najboleč je pa ta, da se večina ustraši, ko sliši, da sem diabetik... žal je pravo ozadje te bolezni skrito za večino in imajo napačno presojo o diabetesu, za katerim obolevamo mladi... da sm samski me ne moti, pridejo pa obdobja, ko bi si želel, da nebi bil... • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
6.3.2012 23:03
30stm pravi:hejla...no pa da se še jst pridružm klubu samskih xD (nč slabga mislna s tem)....am u bistvu si ful želim met ane...sam pač nism ena izmed lepih al neki....ugly bety pa podobn al neki xD,.....pa ogromno problemov sama s sabo hh ...ah ja no....
same here. >.< • monxiee
• Od: 2.6.2011
6.3.2012 23:33
krohop pravi:no pa še en zram
jah... samski sm sigurn zaradi več razlogov... prvi je ta, da ne spadam v rang najlepših... nikol nism velik iskal bolše polovice... mam drugačen način razmišljanja za svoja leta, predvsem zaradi bolezni, ki me je doletela... najboleč je pa ta, da se večina ustraši, ko sliši, da sem diabetik... žal je pravo ozadje te bolezni skrito za večino in imajo napačno presojo o diabetesu, za katerim obolevamo mladi... da sm samski me ne moti, pridejo pa obdobja, ko bi si želel, da nebi bil... Ljudje smo si različni, zato si prosim ne govorite da ne spadate pod rang lepših. Ker je vsak človek posebej posebn in s tem tudi lep. Tudi vsak človek ima drugačen okus. Glede tvoje bolezni pa mislim da imajo ljudje samo predsodke. Imaš pač drugačen ritem življenja, prehranjevanja in tako. Pa saj to ni nič narobe, meni osebno je drugačnost všeč. Vendar je takih ljudi malo. • LuckyGuy
• Od: 7.3.2012
7.3.2012 22:08
je fajn bit samski tu pa tam, sam neki najlepšga pa je občutek k se zbudiš zju3 z nekom k ga maš rt in ti stem polepša ceu dan.neb zamenju za nč na svetu res. • mapleleaf
• Od: 15.9.2010
8.3.2012 17:54
noo še ena se prdružujm skupini samskih |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.