frendica, party, tipi, dance

SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
frendica, party, tipi, dance 4.1.2012 17:49
Heii.

Spet jst. ful mi je dc in nimam kaj drugega za delat, kot pa malo komentirat po eetaq-u... Very Happy

Z eno mojo frendico sva se dones menle, za birthday party, ki je bil pred enim tednom in pač je plesala z več tipi, zravn je pa biv še njen tip. zanima me kaj si vi mislte o takih puncah, ki se želijo zabavati, in zabavo vidijo v tem, da plešejo z več tipi, čeprav je njen tip biu zraven. sicer ni ljubosumen in nič, in mislim da mu je postala še bolj všeč, ker si je moral pridobiti njeno naklonjenost. če vestekaj hočem povedat... mislite da so vsi tipi taki, k vidijo svojo punco plesat z drugim, da ne ponorijo od ljubosumja ?? Very Happy bi vi taki punci rekli lahka, ker pač je plesala z več tipi in je biu njen zraven ?? Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: frendica, party, tipi, dance 4.1.2012 23:56
ma kot jaz vidim... da pleše še nekak gre, da si drgne rit ob njega pa ni več smešno :S
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: frendica, party, tipi, dance 5.1.2012 18:27
slovenc79 pravi:
ma kot jaz vidim... da pleše še nekak gre, da si drgne rit ob njega pa ni več smešno :S

jst se s3njam s tabo.. sam pomoje tut njenmu tipu ni blo glih kul da je plesala z drugimi tipčki :S

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.