ljubezenski ugriizi

discostuff • Od: 2.3.2010 • Prispevkov: 21 • Kraj: Rateče Planica
ljubezenski ugriizi 26.8.2010 13:32
ojaa. Jst osebno obožuem vse te stvari z vratom...... poljubljanje, lizanje, takrat kar dobim metuljčke po telesu. Razz Laughing zdi se mi tudi dobra predigra, sj kr fejst zrajca x) Embarassed še rajši pa delam ljubezenske ugrize. Nevem zakaj, toda vedno ko imam s kakšnim fantom kaj moram pustiti svoj pečat.... tako se bo naslednji dan sigurno spomnil name. heheheh Smile I'm just a Little devil Twisted Evil Rolling Eyes
kakšn je pa vš mnenje o temu?
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:01
discostuff pravi:
ojaa. Jst osebno obožuem vse te stvari z vratom...... poljubljanje, lizanje, takrat kar dobim metuljčke po telesu. Razz Laughing zdi se mi tudi dobra predigra, sj kr fejst zrajca x) Embarassed še rajši pa delam ljubezenske ugrize. Nevem zakaj, toda vedno ko imam s kakšnim fantom kaj moram pustiti svoj pečat.... tako se bo naslednji dan sigurno spomnil name. heheheh Smile I'm just a Little devil Twisted Evil Rolling Eyes

lupčkanje po vratu + nežno grizenje, pa grizenje ustnc punci, pa če nežno grizeš spodn del ušeska al pa sesaš itd.. DEFINITIVNO prklop gumbk v punci hehe ^^ TESTIRANO!

tk da tipi zj sm vam dal nasvet tistim k še niso probal tega Very Happy
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:16
black0star0 pravi:
discostuff pravi:

lupčkanje po vratu + nežno grizenje, pa grizenje ustnc punci, pa če nežno grizeš spodn del ušeska al pa sesaš itd.. DEFINITIVNO prklop gumbk v punci hehe ^^ TESTIRANO!

use tole razn mečice pr ušesu sm sprobu in jo je zažgalo u nulo Very Happy. poljubi po vratu pa kašn mejhn ugriz jo bo sigurn prklopu Wink.
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:18
uh, kok spominou se mi vrne, k tole berm... :/

drgač je pa fajn ja (: sam js sm vedno za bl nežno.. Very Happy no, k ratam divja sm divja, sam nebi pa tipa kr grizla (;
Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:20
Boris pravi:
black0star0 pravi:
discostuff pravi:

use tole razn mečice pr ušesu sm sprobu in jo je zažgalo u nulo Very Happy. poljubi po vratu pa kašn mejhn ugriz jo bo sigurn prklopu Wink.

hehe men je vse vžgal. sploh pr ušesku ko ona še sliš kk tip diha hehe
pa td fajn je če jo zadi med laski božaš.. pač z dlanjo greš skozi laske. ji tud sede Very Happy
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:22
black0star0 - obvladaš, ni kej Wink
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:28
soonck pravi:
black0star0 - obvladaš, ni kej Wink

niti ne. najprej teorija poj pa praksa haha xD
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:47
hehe. pol pa kr več vaje Wink
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:49
soonck pravi:

mhm na napihljivi ančki ;D
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 14:54
aa ne ne Very Happy pol ni energije...

prou pogrešam te strastne poljube xD hehe
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 21:16
soonck pravi:

se strinjaam! Wink
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 21:17
soonck pravi:
aa ne ne Very Happy pol ni energije
...
prou pogrešam te strastne poljube xD hehe

tud jst. ni lepšga kokr ob večeru sedet s fantom na klopci, pa izvajat te strastne poljube. mmm Razz
Re: ljubezenski ugriizi 26.8.2010 21:26
jaaaaa.. joj, kok to pogrešam (: ah bo že. a vs je že kdo tok ugriznu da bi se zlo poznal? Very Happy mene zaenkrat ne. xD usak tip ve, da mam rada mam rada bl na nežno.. razn če ratam horny...
Re: ljubezenski ugriizi 27.8.2010 15:50
soonck pravi:
jaaaaa.. joj, kok to pogrešam (: ah bo že. a vs je že kdo tok ugriznu da bi se zlo poznal? Very Happy mene zaenkrat ne. xD usak tip ve, da mam rada mam rada bl na nežno.. razn če ratam horny...

ma ja. itak da bo Confused aaam, ja mene je enkrt en tip tko ugriznu da nism mela plavice, ampk prou vijolčn fleek!!! Very Happy Embarassed na srečo obstaja pudr da se zakrije. Smile takrat sm ga porabila več ko polovico. ehhhehe, no ja, jst sm usaj skrila, ta tip k sm mu ga jst nrdila ga pa ni moogu, tko da je nosu puli z ovratnikom x) Laughing
re: 3.1.2012 21:38
hahahaha... js pa moi tip si skoss delavaa metulčkee.... fuul naju too uzburjaa.... ampk k sm mu ga prvič dala je mogu nost pulii in to junijaa xD.... k ga je on men naredu ga nism nč prikrivala ampk rekla d sm se ugarla.. kr sm pač blj nerodna so mi itk tastari vrjeel Wink) hahaha..... fuul dostkrat si jih delava pred spolnim odnosoom... čist naju to spodžge... hehe..... zdj pa metulčku sploh ne skrivava ampk sva na nek način nanje ponosna saj so plod kao najinee strastiii xD tko on pravii :$$ Very Happy Twisted Evil Mr. Green Laughing
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: ljubezenski ugriizi 3.1.2012 22:26
Mam eno prijateljico, ki ves čas govori kako je njen fant nesproščen med pogovorom. sploh o teh temah.razlagala mi je, kako si je tik pred spolnim odnosom premislil, ker še ni bil pripravljen nanj.že tako je zelo sramežljiv, in prijateljica pravi, da ne ve kako bosta to izpeljala, ker je res zelo zelo sramežljiv.sem ga sama že spoznala in lahko potrdim, da je bil ves čas tiho in sva ves čas govorili midve..tudi ko sta sama, običajno ona ves čas govori. kako naj se fant sprosti med spolnim odnosom, če pa je tako zelo sramežljiv ?? koliko časa še počakati, skupaj sta že 5 mesecev. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.