Prosim, rabm pomoč :/• mojcka
• Od: 27.4.2009
Prosim, rabm pomoč :/
1.1.2012 11:12
Žiujo Kot veste je blo učerej silvestrovo in midva s fantom nisva bla glih trezna. Zdej bi pa nujno rabla vašo pomoč, in sicer .... nisva se dala dol, ampak sva se samo ''rajcala'' njegovi prstki vn, notr ... js sm njemu nrdila blowyob .. ker nisva bla trezna pa se ne spomneva če je blo na njegovih prstih kej sperme :/ in to naju zdej zelo zelo skrbi ... jutranje tabletke ne morem dobit ker so use lekarne zaprte, zadnjo menstruacijo sem imela od 8.12. - 12. 12. 2011 . Naslednjo bi morala dobiti v dneh približno od 8.1. - 11.1. 2012 .. Zdej me pa za nima še kakšna je možnost zanositve, če sm ubistvu nekej dni pred menstruacijo pa če se nisva dala dol ampak delala sam to kar pač sva ? Hvala vm p.s. srečnga pa zdrauga usm • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Prosim, rabm pomoč :/
1.1.2012 15:07
kak bi lahko mel on spermo na rokah ? koda si ga je sam drkal haha šalim se. ja drugač je zanositev v vsakem primeru možna tuji pred menzo in med in po, samo zaj nvm nooo sej te on si ga ni držal pa nič kak bi lahko on mel ? pa pomoje je bv da se sekiraš drugač pa lahk jutranjo tabletko v 3 dneh vzameš, še ni prepozno _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • mojcka
1.1.2012 19:12
PorceLan pravi:kak bi lahko mel on spermo na rokah ? koda si ga je sam drkal haha šalim se. ja drugač je zanositev v vsakem primeru možna tuji pred menzo in med in po, samo zaj nvm nooo sej te on si ga ni držal pa nič kak bi lahko on mel ? pa pomoje je bv da se sekiraš drugač pa lahk jutranjo tabletko v 3 dneh vzameš, še ni prepozno
hvala ti za odgovor • PorceLan
1.1.2012 20:41
ja nevem jas itak je vseeno možno, idi po tabletko ja raje _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • mojcka
1.1.2012 20:47
PorceLan pravi:ja nevem jas itak je vseeno možno, idi po tabletko ja raje
Bom • PorceLan
1.1.2012 21:00
sej bo vse vrei _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
• Od: 20.7.2010
2.1.2012 12:35
sj ti ne zčne zamujat tkoj 1 tedn po oploditwi.. ni tko?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • PorceLan
2.1.2012 14:22
^^zakaj že ? itak je zaj vseeno ker bo vzela norlevo, tak da bo mela menzo čisto ****_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.1.2012 2:39
ok ja to mi je jasn.. sam ni tko da recimo da bi zanosila (kar mimgrede u twojm primeru zlo dwomm da si) torej če bi.. ji menstra nebi začela zaostajat tkoj en tedn po zanositwi.. ni tko?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.