tabletke.

njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
tabletke. 3.1.2012 19:09
heei.

jst grem zdej k zdravnici & upam da me bo ona poslala k ginekologinji ker mam menstrualne krče. & uglavn so mi že govoril da pol dobiš tabletke. zdej pa mene ful zanima, a to dobiš kontracepcijske tabletke.?? k men se gre bl za te tabletke, kt dejansko tko...stara sm pa še 15 (še 4mesce) in še nebi dobila kontracepcijski brez podpisa staršov, razn pr kkšnmu privat..
tko da ja, a so to kontacepcijske al ne??

hualaaaaaaaaa:))
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: tabletke. 3.1.2012 22:08
kaki podpis staršev ? jas sem bla tuji 15 stara ko sem jih začela jemat pa sem jih brez problema dobla, nerabijo nič starši vedet pa tuji ni blo privat. je pa odvisno od vsakega G posebaj, ker ena pri nas ma pač ful proti temu da mladi seksamo in nevem če ona misli da bi pri 20 mogli začet al kaj pa ji neda tak mladim, po drugi strani pa 2 devata bilokeri ko pride pač tak da se najprej pozanimaj kdo gnjavi pa kdo ne Smile nerabiš pa met nobenga podpisa staršev. drugač pa za menstrualne krče obstajajo prav posebaj tabletke (ne KT, ampak pač tabletke ki blažijo krče) KT bi ti mogoče predpisala samo zaradi tega ker kao zmanjšajo krvavitev in krče (čeprav jih meni nea)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.