Fant iz paralelke...

zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Fant iz paralelke... 27.12.2011 14:03
no stvar je taka...

na šoli mamo pač plesne vaje za valeto. in plešem z mojo simpatijo ;o prej se nisva nč pogovarjala (mama pa skupne prijatelje)

ampak zj k pa skup pleševa se pa pogovarjava pa se hecava; moja naibolša prijateljica k se z njemu pozna že 10 let me skoz govori da sm mu ušeč kr se tko obnaša kt še nikol...

zj pa mene zanima če je to možno in kko prepoznaš po obnašanju da si mu ušeč!? ;P
---> hvalaaa že v napreeej Embarassed
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: Fant iz paralelke... 28.12.2011 16:08
KK PREPOZNAŠ, DA SI NEKOMU UŠEČ:
1.) večkrat te opazuje.
2.) rad se pogovarja s tabo oz. je rad u tvoji družbi
3.) te ne žali
4.) je prijazn do tebe .
5.) ko se pogovarja s tabo večkrat ostane brez besed [neve kaj rečt] al pa se mu zatika; (oboje je manj pogosto)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.