kak mu naj povem?? :/• onlyme2
• Od: 25.6.2011
kak mu naj povem?? :/
25.12.2011 21:39
no mam pač en problem.....fanta bi rada pustila ampak nevem kaj mu naj to povem da ga nebom prizadela. skupaj sma že skoraj eno leto ampak vse je tak nwm čudno...hodima na isto šolo ampka ko je s frendi me enostavno ignorira nevem kaj mu je on mi še vedno piše da me ljubi pa vse samo ni več tak ko je blo prej. zdaj mi je všeč en drug ampak mu tega nebi rada povedala ker ga nočem prizadet, torej kak mu naj povem da nočem bit več skupi z njim ??? &z njim bi rada bla še vedno zelo dobra frendica ker mi še vedno dosti pomeni prosim pomagajte&hvala že vnaprej • Eimidix
• Od: 1.10.2011
Re: kak mu naj povem?? :/
25.12.2011 22:11
Ja če te ignorira nč čudnga da ti je drug ušeč.. sam paz da nauš nakonc ugotovila da si čist za brezveze pustila tega, tis tadrug te pa niti nebo marou • thesunshine
• Od: 11.6.2011
25.12.2011 22:21
pomoje je najbolš če mu lpo naravnost poveš d to ni več to kar je blo na začetku... zdej pa odvisn od njega... al bo zameru, al bosta pa mogoče ostala frenda... čeprou u to dvomim...
• onlyme2
• Od: 25.6.2011
25.12.2011 22:39
amm ja pomojem bo zamero ker vsako bedarijo zameri....drugač tisti drugi ko mi je pa všeč pa me je že enkrat vprašo, če či bla z njim samo sem rekla ne ker sem bla z totim tak, da nevem če sem mu še všeč al ne...včasih se pogovarjama kaj pa v šoli me tudi ceu čas gleda pa vse samo nevem pomojem ga odbija to da mam fanta.
&ja najbolj me je strah tega da bom potem ugortovila da mi je še vedno všeč in da sem ga za brezveze pustla : / *drugače pa obema hwala za nasvete • pk4life
• Od: 20.7.2010
26.12.2011 3:06
ja no shit da ga odbija to da maš fanta XD.. če te ignorira je očitno zgubu zanimanje.. zj al probi uredit to al se pa tut tko počas oddalji od njega pol mu pa powej da to ni weč to.. ignoriranje u družbi pa resno ni ql.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
26.12.2011 10:09
Ah, vem kko ti je. Tko... Ful slabo se počutš, ne?
No lej. Pusti ga. Razloži mu, da se ti zdi da ga ne zanimaš več. In če se bo strinjau... Pol je konc. Če bo pa zanikou pa se neki ful zagovarju... Pa pomeni, da mu je neki do tebe pa te noče zgubit. Uprašanje je, če je tebi kej do njega? • zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
26.12.2011 15:34
Konc ni nikoli lep. Tut če mu ne poveš za druzga mu bo to itak kmal jasen ker ti si z unim želiš bit. Tko da bo eni strani bi blo pošten da to ve ker če te ma res red ga boš zlo perzadela k bo od drugih zvedu. Ne pozab laž ma kratke noge. Glede prjatelstva pa sej veš da se najbolj ne obnese, ker je vse enostavno prečudno in to veš.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.