Kaj trenirat?• mrsBreezy
• Od: 20.12.2011
Kaj trenirat?
20.12.2011 21:40
nehala sem trenirati badminton in imam v načrtu začeti trenirati kakšen drugi šport...sam ne vem kateri XD prosim, dajte napisat kaj poznate, kaj vam je všeč, kaj trenirate,.... P.S.: sem iz Maribora, stara pa 14 let • zmaychika
• Od: 11.8.2010
Re: Kaj trenirat?
20.12.2011 21:49
ja men je fulušeč odbojka...ampak zarad prevoza ne morem trenirat. drgač pa atletika je tud dost dobra - tek na 100 al pa 400 metrou. ;P nwm to j sam moj mnenje
• anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
20.12.2011 22:03
boks:P_________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Kjutipaj
• Od: 16.12.2009
23.12.2011 0:17
fizično naporen šport je plavanje sam to je treba začet ko si še ful mali kr se vsako leto pozna pri treningih • mrsBreezy
• Od: 20.12.2011
23.12.2011 11:16
Kjutipaj pravi:fizično naporen šport je plavanje sam to je treba začet ko si še ful mali kr se vsako leto pozna pri treningih
sem trenirala ko majhen otrok pol pa sem se izpisala, ker smo se preselili • whoknows
• Od: 3.5.2011
23.12.2011 19:33
jst treniram ples.. in sicer horton in modern... in ti povem da pridem po vsakem treningu crknjena domou pa lepe praznikee |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.