vzburjanje po netu..

a ste za en sex na netu z mano?
ja
51%
 51%  [ 18 ]
ne
48%
 48%  [ 17 ]
Skupaj glasov : 35

punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
vzburjanje po netu.. 10.12.2011 19:23
a ste za to, da se mau vzburmo?
a ste za en leep seex, z besedami?
a bi me kdo zrajcouuu??
jes bi ti ga pofafala, tebi lubica pa polizala **** k je tko leepa..
as kej kosmt..aa?? Razz
js bi te mellaa, ks tko sexy..

(dej kej napište, mene to tko raajca!)
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: vzburjanje po netu.. 10.12.2011 20:35
haha..
no,če bi rada s kerim mela rajc prek neta, lahko greš na msn imenik, tam je ogromno tipov, ki to iščejo. Rolling Eyes Wink
Izzylovesyou • Od: 6.11.2011 • Prispevkov: 24
Re: vzburjanje po netu.. 10.12.2011 22:47
ležala je na postelji gola in napol pokrita z odejo. s prsti si je narahlo božala bredavičke in čakala da pride njen fant, ki si je v kopalnici natikal kondom. čez minuto je stopil je skozi vrata spalnice. bil je gol. vse kar je imel na sebi je bil moder kondom. njegov penis je bil povešen, kar je njegovo punco spodbudilo k nori predigri, saj si je noro želela da ji čimprej z nabreklim penisom prodre v nožnico. stekla je proti njemu, njene ogromne prsi so ji poskakovale gor in dol. zgrabila ga je za roko in ga odvlekla na posteljo. "oh , če bi ti vedel kako si te želim" mu je šepnila na uho medtem ko jo je strastno poljubljal na vrat. "tudi jaz si tebe" ji je pojasnil in se sklonil na njo. že sta se noro valjala drug po drugem in se strastno poljubljala. "daj me še tam dol malo poliži" mu je odločno rekla. "seveda draga" ji je odvrnil in jo začel noro lizati po njenm sveže obritem spolnem organu. po minuti je ustala in ga stisnila ob steno. "pa še malo zamenjajva" je komaj izrekla in v ustih je že imela njegov vsako sekundo bolj nabrekel penis. lizala ga je kot nora. "si za?" jo je tiho vprašal in dvignil v naročje tako da je njegov ogromen penis prodrel v njeno nožnico. zakotalila sta se po postelji in že je začela javkati. "oh, oh. ahh. ja tam točno tam, ah, ah. uuu, paše, paše." je zavzdihovala. penis ji je porival vese globje in globje v nožnico. "oh draga ti neveš kok si dobra." ji je rekel in povlekel penis ven. "prosim nadaljuj!" ga je rotila. "oh, vse kar si želiš" ji je odvrnil. ulegla sta se drug na drugega. zopet ji je prodrl nori. ona je začela neustavljivo skakti po njem on pa ji je masiral njene velikanske prsi. in spet vzdihovanje "oh, ja, ja, ja.. točno tukaj, oh ja, oh, umiram, ne odnehja prosim, uh, ah... ooo" in dosegla je orgazem. zvalila se je na bok in zaječala. "bilo je noro" je še pripomnila in ga stisnila za nabrakel penis.
to sm od neke skoperala. mene je ful zrajcal.
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: vzburjanje po netu.. 11.12.2011 0:04
to je pa neki novega.. tip si da kondom gor, potem se pa šele predigra začne Smile
haha.. no tud neki novega zveš tukaj..
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: vzburjanje po netu.. 11.12.2011 10:54
hahah, ja ne.. Laughing
to meni tudi ni jasno, kak si lahko da tip kondom na penis, ne da bi bil trd..
Rolling Eyes

se pa vsaj nasmejiš poleg takih stvari tu gor.
punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
Re: vzburjanje po netu.. 11.12.2011 20:40
uu noro Wink men je ušeč..
še kej..
Izzylovesyou • Od: 6.11.2011 • Prispevkov: 24
Re: vzburjanje po netu.. 11.12.2011 23:12
ma ja sej je men blo tut mal čudn, sam se je useen splačal prebrt in kopirat da še drugi zvejo kakšne gluposti pišejo po drugih forumih Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: vzburjanje po netu.. 12.12.2011 16:33
D3NiiS pravi:
to je pa neki novega.. tip si da kondom gor, potem se pa šele predigra začne Smile
haha.. no tud neki novega zveš tukaj..

Hhahah sam res denis ane... Wink) <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.