?? ON IN JS??

97efa • Od: 28.11.2011 • Prispevkov: 18
?? ON IN JS?? 28.12.2011 12:09
mam en problemmm...
js sm zalublena u mojga sošolca in fora je u tm k je on 1 mesc nazaj z eno hodu (en let sta hodila) in tko enkrat prav da je ku**, pa take da je f******... pol ga pa tko vidš k skup hodta domou.. pa še eni njihovi frendi..
paše to : ona ga vedno tku na plesnih za valeto tko lepo gleda (da ne bo pomote ne plešeta skupi) in zj nevem ka naj to pomen!! predvidevam da je ona še u nega sam kok naj zvem če je on še vanjo!!??

ZJ PA KAJ MEN KAŽE??
midva se štekava in vednu se med slovo gledava pa si mahava pa smejeva pa tko ful uaaauuu no.. in tko velikrat sploh zadnje čase pride kr h men sedet pa se menva sm pol me pa kr tko zardim in nevem kaj naj nardi da ne bom zardela ???

js zaj newem ka naj js nardim?? kok naj vzbudim njegovo pozornost ozeroma kak naj bo sam moj in ne od une kravee kr zdej baj e da nimata pa nč!!!

prosim pomagajte.. hvaležna bom za vsak namig Embarassed
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: ?? ON IN JS?? 28.12.2011 14:00
Mogoče bi ga loh prosila a ti naprimer per kekšnem redmetu k je on dober da se ti pomaga čit. Loh tud uprašeš kje bo za nov let pa te mogoče zraven povab. Al pa gre s tabo kekšna darila kupvet. K po moje boš ti mogla nardit prvi korak.
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: ?? ON IN JS?? 28.12.2011 15:54
- večkrat ga tk lepo glej an pač on 'zapeljiu pogled' pa tak lep nasmeh an in ko te bo on pogledu ti poglej stran pa tk an.(:
- pa naprimr če nima tvoje fonske mu napiš en sms. pač 'i like u' *brez podpisa, seveda*
- pa kaka pisemca mu devi u torbo pa tk.
- amm.. enkrat mu reč po fbju al pa pač ko se bota menla če se greta resnico ali iziu. po pa ga praši če je še zalublen u njegovo punco al pa če si mu kej ušeč ;$
- glede zardevanja pa.. nemorš nič razn tega da se napudraš mogoče? (:
Re: ?? ON IN JS?? 28.12.2011 22:24
ja tnx za vse kar ste mi predlagal.... bomoo sprobal!!

pa loh kr date še date kšne nasvete!!!

happy new year!!! Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.