Pesmi. Help!• deadgirl
• Od: 10.7.2010
Pesmi. Help!
6.1.2011 18:10
Hej:D
No.. Mene zanima.. Kera je vaša najljubša pevka.. Solo pevka in ne skupina.. Prosim povejte kera je (mora bit slovenska) in pa ker komad vam je najbolj hud.. Dam en primer .. : Rebeka Dremelj- Takih več ni. Zdej pa povejte svoje kr nujno rabim. • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
Re: Pesmi. Help!
6.1.2011 22:08
deadgirl pravi:Hej:D
No.. Mene zanima.. Kera je vaša najljubša pevka.. Solo pevka in ne skupina.. Prosim povejte kera je (mora bit slovenska) in pa ker komad vam je najbolj hud.. Dam en primer .. : Rebeka Dremelj- Takih več ni. Zdej pa povejte svoje kr nujno rabim. nwm maybe: Manca Špik - stereo naboj ta mi je od slovenskih še tko najbl huda • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
6.1.2011 22:34
nina pušlar ft.zlatko- v iskanju sreče
tina marinšek ft-zlatko - mi je žal _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zebraxD
• Od: 3.1.2011
7.1.2011 23:51
PorceLan pravi:nina pušlar ft.zlatko- v iskanju sreče
tina marinšek ft-zlatko - mi je žal V iskanju sreče je top drgač mi niso tok slovenski nobeni.. omar ma kšne gut • annalove
• Od: 26.9.2011
27.9.2011 13:28
men so slovenske pesmi slabe. drgač je pa od kataye TO JE MOJ DAN al pa od neishe SVOBODA
• kastelictamara
• Od: 16.1.2010
27.9.2011 21:30
erik je ful uredu( svet je moj, kdo si ti...)omar naber tud...pa nina pušlar(bilo lepo bi)
• broken850
• Od: 8.11.2012
8.11.2012 6:52
so zrastl, se posušl pa sem jih pol odstranu. stiskanje pa ni v redu. najbolš je pustit da se posuši pa pol odluščit, tudi ne boli nč pol,
• Alinska
• Od: 27.6.2012
20.11.2012 14:43
a sam slovenske al tud tuje? od tujih mi je rihanna kul.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.